Skip to main content

Τα στοιχήματα για τη συνάντηση των Big-4: Ποιος θα φύγει πρώτος;

Ποιες οι στοιχηματικές επιλογές για τη σημερινή συνάντηση των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους διεθνείς αξιωματούχους στο «Μεγάλη Βρετανία»

Ποιος θα πάει πρώτος στη συνάντηση των Big-4 από τους ιδιοκτήτες των ομάδων; Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος από το ραντεβού που ξεκινάει στις 15:00 στο «Μεγάλη Βρετάνια»; Πόσοι θα κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση;

Ερωτήματα που θέτει η εταιρεία Stoiximan και τα προσφέρει ως στοιχηματικές επιλογές στους παίκτες της. Ναι, μπορεί κάποιος να ποντάρει για τη σημερινή ιστορική συνάντηση και οι αποδόσεις είναι αρκετά ελκυστικές.

Στο 2,25 προσφέρεται να πάει πρώτος ο Γιάννης Αλαφούζος, στο 3,50 δίνεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στο 3,75 ο Ιβάν Σαββίδης και στο 4,00 ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει τη μικρότερη απόδοση στο να αποχωρήσει πρώτος, αφού προσφέρεται στο 2,15, ενώ στο 4,75 δίνεται ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού. Στο 3,25 είναι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ και στο 3,75 αυτός της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, το να μιλήσουν και οι τέσσερις μετά το ραντεβού, έχει απόδοση 3,30 και να μιλήσουν τρεις και κάτω προσφέρεται στο 1,30.