Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
x

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Συμμετοχή της Επιτροπής Διανοητικής Ιδιοκτησίας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής.

Στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 συμμετείχε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, μέσω της Επιτροπής Διανοητικής Ιδιοκτησίας.

Αντικείμενο ήταν το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Εμπορίου για τη «Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς, την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου, πρόστιμα για τη διακίνηση και εμπορία απομιμητικών/παραποιημένων προϊόντων και τη ρύθμιση θεμάτων για τη βιομηχανία, τις ιδιωτικές επενδύσεις, τις συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, την έρευνα και την καινοτομία».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διανοητικής Ιδιοκτησίας Γιάννης Μαστροκώστας και το μέλος της Επιτροπής Μιχάλης Κοσμόπουλος τόνισαν τη σημασία της συνεργασίας δημόσιου-ιδιωτικού τομέα. «Η καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου συνδέεται άμεσα με την κοινωνική συνοχή και ευημερία, αλλά και με τον στόχο να αποτελεί η Ελλάδα έναν φιλόξενο, αξιόπιστο και ασφαλή επενδυτικό προορισμό», συμπλήρωσαν.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ