Skip to main content

Τα Βραβεία Κοινού Fischer και φέτος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου

η Fischer δίνει «φωνή» στο «ανήσυχο» κοινό του θεσμού και το καλεί να αναδείξει τις ταινίες που αγάπησε και να τις τιμήσει με την ψήφο του.

Η σινεφίλ μπίρα Fischer, στηρίζοντας ενεργά από το 2006 το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, δηλώνει παρούσα και φέτος στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός και γιορτάζει μαζί με το κοινό, απονέμοντας τα Βραβεία Κοινού Fischer.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου 2017 στον κινηματογράφο Ολύμπιον.

«Η Fischer, η μπίρα που λατρεύει την τέχνη και τη δημιουργία, παραμένει για ακόμη μία χρονιά πιστή στο ραντεβού της. Έτσι, δίνει «φωνή» στο «ανήσυχο» κοινό του θεσμού, το καλεί να αναδείξει τις ταινίες που αγάπησε και να τις τιμήσει με την ψήφο του. Δεκάδες προβολές από όλο τον κόσμο, χιλιάδες ψήφοι, επίτιμοι προσκεκλημένοι, ένα μοναδικό κοινό και φυσικά η υψηλή ποιότητα και αισθητική της μπίρας Fischer, είναι τα βασικά συστατικά της μοναδικής εμπειρίας που «ζυμώνεται» στο πλαίσιο του μεγαλύτερου κινηματογραφικού θεσμού της χώρας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Από τις 2 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία της επιλογής τους και να την στηρίξουν με την ψήφο τους. Σε 25 επιλεγμένα σημεία, καταναλώνοντας μία Fischer και με την επίδειξη του εισιτήριου της προβολής, θα μπορούν να απολαύσουν μία ακόμη μπίρα δωρεάν.