Skip to main content

Ταχεία ανάρρωση στον Τζόνσον εύχονται Τραμπ, Μακρόν και Φον ντερ Λάιεν

Τις ευχές τους για «άμεση και πλήρη ανάρρωση» εξέφρασαν στον Βρετανό πρωθυπουργό, ο οποίος εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τις ευχές της για «άμεση και πλήρη ανάρρωση» στον Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) μετά από την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, εξέφρασε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. «Σκέφτομαι τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και την οικογένειά του απόψε. Του εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση», έγραψε στο Twitter.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ευχήθηκε με τη σειρά ταχεία ανάρρωση στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον. «Όλη μου η στήριξη στον Μπόρις Τζόνσον, την οικογένειά του και τον βρετανικό λαό αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε ο Μακρόν σε tweet του.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από τη δική του πλευρά εξέφρασε εκ νέου την υποστήριξή του στον «φίλο» του Μπόρις Τζόνσον και πρόσθεσε πως οι Αμερικανοί προσεύχονται γι’ αυτόν.

Αλλα και ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους εξέφρασε τις «εγκάρδιες ευχές του» για ταχεία ανάρρωση στον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου. «Σκέφτομαι τον φίλο μου Μπόρις Τζόνσον απόψε και του στέλνω τις δικές μου εγκάρδιες ευχές και αυτές του ΠΟΫ καθώς μάχεται νε τον κορονοϊό», ανέφερε ο επικεφαλής του οργανισμού αυτού του ΟΗΕ μέσω Twitter. Πρόσθεσε πως είναι σίγουρος ότι το εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας και το αφοσιωμένο προσωπικό του θα προσφέρουν εξαίρετη φροντίδα στον επικεφαλής της κυβέρνησης.