Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020
x

ΤΑΧΙΑΟΣ: ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΝΔ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΟ

Δεσμεύομαι ότι εαν οι Θεσσαλονικείς με επιλέξουν ως βουλευτή τους, στη σκέψη μου και στις πράξεις μου θα κυριαρχεί αυτή η σκέψη, είπε ο κ. Ταχιάος.

Ενώ η πόλωση που επιχείρησε ο Τσίπρας δεν άγγιξε τον κόσμο, οι προσδοκίες από το διαφαινόμενο αποτέλεσμα αποκτούν διαστάσεις πολιτικής αλλαγής, γράφει ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Νίκος Ταχιάος, σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Πέρα από παραδοσιακούς υποστηρικτές της κεντροδεξιάς, άνθρωποι που ξεκαθαρίζουν ότι στο παρελθόν δεν έχουν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, που αυτοπροσδιορίζονται διαφορετικά, που άρχισαν να ενεργοποιούνται μέσα στην κρίση δηλώνουν ανοιχτά τη θετική ψήφο τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη», πρόσθεσε.

«Δεσμεύομαι ότι εάν οι Θεσσαλονικείς με επιλέξουν ως βουλευτή τους, στη σκέψη μου και στις πράξεις μου θα κυριαρχεί αυτή η σκέψη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καλαφάτη:

Κλείνει σήμερα το βράδυ μια σύντομη προεκλογική περίοδος με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Ενώ η πόλωση που επιχείρησε ο Τσίπρας δεν άγγιξε τον κόσμο, οι προσδοκίες από το διαφαινόμενο αποτέλεσμα αποκτούν διαστάσεις πολιτικής αλλαγής. Το διαπίστωσα σε όλες μου τις επαφές με τον κόσμο.

Πέρα από παραδοσιακούς υποστηρικτές της κεντροδεξιάς, άνθρωποι που ξεκαθαρίζουν ότι στο παρελθόν δεν έχουν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, που αυτοπροσδιορίζονται διαφορετικά, που άρχισαν να ενεργοποιούνται μέσα στην κρίση δηλώνουν ανοιχτά τη θετική ψήφο τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι βαρύ το φορτίο της εκπροσώπησης μιας τόσο γενναιόδωρης ψήφου και της ανταπόκρισης στις προσδοκίες ενός τόσο ευρέος κοινού. Δεσμεύομαι ότι εαν οι Θεσσαλονικείς με επιλέξουν ως βουλευτή τους, στη σκέψη μου και στις πράξεις μου θα κυριαρχεί αυτή η σκέψη.

Το μόνο θετικό που αφήνει πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι άθελά του, έσπασαν τα στεγανά που χώριζαν τον κόσμο. Είναι πλέον καιρός και οι πολιτικοί να ανταποκριθούμε σε αυτήν την πραγματικότητα. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας απέναντι σ' αυτήν τη σπουδαία πατρίδα!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ