Skip to main content

Ταχιάος: «Ατυχής» στιγμή το επεισόδιο με τις ύβρεις κατά Μυλόπουλου

Υπάρχει μια προσπάθεια, "η τρίχα να γίνει τριχιά" και αυτό δείχνει μια αμηχανία από την πλευρά της κ. Νοτοπούλου, σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος.

«Ατυχή στιγμή» χαρακτήρισε το επεισόδιο με τις ύβρεις κατά του Γιάννη Μυλόπουλου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Νίκος Ταχιάος (δείτε εδώ). 

«Υπάρχει μια προσπάθεια, "η τρίχα να γίνει τριχιά" και αυτό δείχνει μια αμηχανία από την πλευρά της κ. Νοτοπούλου και από τους συνεργάτες του κ. Μυλόπουλου. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια ατυχής στιγμή καθώς απευθυνόμενος σε έναν συνεργάτη μου και νομίζοντας ότι είχαν κλείσει τα μικρόφωνα είπα μια κουβέντα η οποία ναι, αφορούσε τον κ. Μυλόπουλο. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του, ήταν ανοιχτό το μικρόφωνο την κατέγραψε και ακούστηκε στον αέρα. Δεν ήταν δημόσια τοποθέτηση», σημείωσε, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. 

«Aκούστηκε ως ψίθυρος και μάλιστα ζήτησα συγγνώμη για το γεγονός ότι ακούστηκε στον αέρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω άποψη για τον κ. Μυλόπουλο, την οποία είπα και δημόσια. Είπα, πρώτον, ότι θεωρώ ότι ο κ. Μυλόπουλος πολιτεύεται κανονικά ως ορντινάντσα της κας Νοτοπούλου και δεύτερον θεωρώ ότι ο κ. Μυλόπουλος προσβάλει την πόλη όταν λέει ότι δεν πολιτεύεται ενώ η συμβολή του στην πόλη ήταν ότι εγκαινίασε δύο σκάλες και έναν μουσαμά. Τα είπα δημόσια αυτά και τα επαναλαμβάνω. Δεν θα πάρω πίσω αυτά που είπα δημόσια γιατί αυτή είναι η άποψη μου. Ακούστηκε στον αέρα του ραδιοφώνου μια βρισιά και λυπάμαι που ακούστηκε. Αυτοί που με γνωρίζουν, ξέρουν ότι είμαι ένας «μπεσεμπεζές» και σπάνια μου ξεφεύγουν τέτοιες κουβέντες και λυπάμαι που ακούστηκε στον αέρα γιατί αυτό δεν με τιμά. Αυτό το γεγονός όμως δεν σημαίνει ότι τα αισθήματα για τον κ. Μυλόπουλο αλλάζουν ή ότι ο κ. Μυλόπουλος τρέφει καλύτερα συναισθήματα για μένα ασχέτως αν δεν ακούστηκαν στον αέρα», πρόσθεσε. 

 Για τον διαξιφισμό που προηγήθηκε, ο κ. Ταχιάος είπε: «Δεν είναι κακή η πολιτική σύγκρουση. Το να πω στον κ. Μυλόπουλο ότι είναι ορντινάντσα της κυρίας Νοτοπούλου, είναι ένα θέμα το οποίο θα το πω και θα το ξαναπώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα παρελθόν στο οποίο έχει αποφασίσει ν' αθροίσει και διάφορους «γυμνοσάλιαγκες» που έχουν φύγει από το ΠΑΣΟΚ και έχουν προστεθεί στις δικές του δυνάμεις. Στο παρελθόν αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε πάντα η άρνηση, ο τραμπουκισμός, υπήρχε η βία που συναντήθηκε στην πάνω και στην κάτω πλατεία, όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα, εάν ξαφνικά φόρεσαν λευκά ταγιέρ και άρχισαν να κατεβαίνουν τις σκάλες του Μετρό με ταγιέρ και γόβες, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν παραινέσεις σε ανθρώπους των υπολοίπων κομμάτων για τον τρόπο που ασκείται η πολιτική. Σ' αυτό θα είμαι αυστηρός και θα υπάρξουν και αυτοί οι χαρακτηρισμοί που θα είναι στο όριο της πολιτικής αντιπαράθεσης».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν εκτιμά πως θα συνεχιστεί αυτή η πολιτική αντιπαράθεση έως τις εκλογές του Μαΐου, ο κ. Ταχιάος επεσήμανε «Το ότι είπα ότι ο κ. Μυλόπουλος είναι ορντινάτσα της κας Νοτοπούλου είναι στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Δεν ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε αυτή την φιέστα για να φέρει τον κ. Τσίπρα για να κάνει πασαρέλα στις σκάλες του Μετρό η κα Νοτοπούλου; Ο Μυλόπουλος δεν ήταν αυτός που έτρεχε πίσω στο περίπτερο πίσω από την Νοτοπούλου για να της ζητάει σοκολάτα; Για τ' όνομα του θεού, εάν στεναχωρήθηκαν ας δώσει η κυρία Νοτοπούλου μια σοκολάτα στον κ. Μυλόπουλο, να τους περάσει ο πόνος» κατέληξε.