Skip to main content

Ταχιάος: Δεν φοβάμαι τις συγκρούσεις - Δεν σκέφτομαι στρογγυλά

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» έδωσε συνέντευξη τύπου στον εκπαιδευτικό όμιλο και απάντησε στις ερωτήσεις σπουδαστών του τμήματος

Να είστε ο εαυτός σας, να εκφράζεστε ελεύθερα, να είστε δημιουργικοί και να μην φοβάστε τις «συγκρούσεις», προέτρεψε τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος.
 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» έδωσε συνέντευξη τύπου στον εκπαιδευτικό όμιλο και απάντησε στις ερωτήσεις σπουδαστών του τμήματος δημοσιογραφίας.
 
«Έχω άποψη για την πόλη και δεν σκέφτομαι στρογγυλά, δεν φοβάμαι τις συγκρούσεις. Απαντάω ευθέως σε ό,τι με αφορά όλο αυτό το διάστημα, ακόμα και αν προκαλώ συζητήσεις, γιατί σημασία έχει να είναι κανείς ειλικρινής για να αποδείξει ότι είναι ικανός να τον εμπιστευτούν», τόνισε ο Νίκος Ταχιάος.
 
Όσον αφορά το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» ξεκαθάρισε πως δεν θα δει το θέμα οπαδικά και είναι πρόθυμος να ενθαρρύνει το έργο, αν εκλεγεί. «Δεν είναι στις προθέσεις μου να υπονομεύσω τίποτα. Με ενοχλεί η ποδοσφαιροποίηση του θέματος. Είναι μια επένδυση που θα ωφελήσει την περιοχή», είπε.
 
Μίλησε για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης και πρότεινε την μετατροπή του πάρκου της Νέας Ελβετίας σε μεγάλο αθλητικό χώρο για τους πολίτες.
 
Χαρακτήρισε «τραγικές» τις υπηρεσίες του ΟΑΣΘ και τόνισε πως με την ολοκλήρωση του μετρό θα πρέπει να γίνει νέα συγκοινωνιακή μελέτη για να δούμε πως τα δημόσια μέσα μεταφοράς θα εξυπηρετούν καλύτερα τους πολίτες. Παράλληλα επεσήμανε πως η άποψη του είναι ότι θα μπορούσαν οι δήμοι «μητροπολιτικά» να έχουν την ευθύνη των συγκοινωνιών σε συνεργασία με ιδιώτες.
 
Για τα ηλεκτρονικά πατίνια, αν και παραδέχτηκε στους σπουδαστές ότι είναι γκατζετάκιας, είπε ότι «δεν υπάρχει ασφάλεια, ούτε παιδεία πάνω στο ζήτημα αυτό».