Skip to main content

Ταχιάος για Μετρό Θεσσαλονίκης: Άθλος οι ταχύτητες στην κατασκευή του σταθμού Βενιζέλου

«Σε 4 μήνες φτάσαμε στο στάδιο της κατασκευής του επιπέδου της σιδηροδρομικής επιδομής και της αποβάθρας του σταθμού Βενιζέλου», είπε ο Νίκος Ταχιάος

Εντυπωσιακές ταχύτητες σημειώνει η κατασκευή του επιπέδου της σιδηροδρομικής επιδομής και της αποβάθρας του σταθμού Βενιζέλου, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό Νίκο Ταχιάο.

«Σε τέσσερις μήνες φτάσαμε στο στάδιο της κατασκευής του επιπέδου της σιδηροδρομικής επιδομής και της αποβάθρας του σταθμού Βενιζέλου. Ασφαλώς είναι άθλος, αλλά όχι ασυνήθιστος στις κατασκευές», ανέφερε χαρακτηριστικά και επισήμανε ακόμη και τη γρήγορα ταχύτητα των σωστικών ανασκαφών. «Πολύ πιο εντυπωσιακή είναι η ταχύτητα των σωστικών ανασκαφών που έτρεξαν παράλληλα με τις εργασίες προσωρινής απόσπασης των αρχαιολογικών ευρημάτων σε σύγκριση με τις καταγραφές του παρελθόντος», τόνισε.

Ακόμη, ο Νίκος Ταχιάος εξαπέλυσε βολές σε όσους, που σύμφωνα με τον ίδιο, «εξυπηρετούν μικροσυμφέροντα και προσωπικές στοχεύσεις», καθυστερώντας το έργο. «Κάποτε θα γραφεί το χρονικό του χαμένου χρόνου. Και το κόστος. Και τελικά είναι αυτά τα μικροσυμφέροντα και οι προσωπικές στοχεύσεις των οποίων η σημασία και η επιρροή ποτέ δεν αποτιμώνται στα πραγματικά μέτρα τους», κατέληξε.