Skip to main content

Ταχιάος: Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται τη γυναικεία ματιά

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος παρευρέθηκαν η σύζυγός του καθώς και υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού.

Η πόλη χρειάζεται τη γυναικεία ματιά και μέριμνα τόνισε ο υποψήφιος δημαρχος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» Νίκος Ταχιάος σε συνάντηση που είχε με μέλη της παράταξής του για τη γιορτή της γυναίκας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, οι γυναίκες πρέπει να ψηφιστούν, αλλά αυτό θα πρέπει να το επιζητούν περισσότερο οι ίδιες οι γυναίκες. «Υπάρχει μια παθογένεια. Οι γυναίκες βγαίνουν σε πολύ μικρότερο ποσοστό από την πραγματική αναλογία που έχουν στον πληθυσμό. Θα έπρεπε να εκπροσωπούνται σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό στο δημοτικό συμβούλιο. Η πόλη χρειάζεται τη γυναικεία μάτια και μέριμνα. Εύχομαι αυτό να γίνει αυτήν τη φορά» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, για τουλάχιστον μια θέση στη νέα διοίκηση του δήμου, το μόνο πρόσωπο που του περνά από το μυαλό είναι γυναίκα, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο κ Ταχιάος μιλώντας με δημοσιογράφους τόνισε πως η γυναίκα του είναι το σημαντικότερο άτομο στη ζωή του, μετά τον γιο του.

«Η γυναίκα είναι ένα πλάσμα με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και δεν πρέπει να την ξεχωρίζουμε από τον άντρα, αυτό είναι και το νόημα της σημερινής ημέρας. Στο επιτελείο μου στην πλειοψηφία έχω γυναίκες γιατί μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους. Το απολαμβάνω και η αλήθεια είναι πως τις αντιμετωπίζω σαν να είναι άνδρες και τους άνδρες καμία φορά σαν να είναι γυναίκες» ανέφερε.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η σύζυγος του κ. Ταχιάου καθώς και υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού.