Skip to main content

Ταχιάος: Είμαι αντίθετος στην άποψη μια πόλη μια ομάδα

«Η πορεία της Θεσσαλονίκης πρέπει να συνεχιστεί έχοντας τρεις ομάδες»-Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου με τη διοίκηση του ΑΣ Άρης.

«Η πόλη πρέπει να κρατήσει και τους τρεις Αθλητικούς Συλλόγους ζωντανούς και ο δήμος έχει χρέος να τους βοηθήσει. Είναι δέσμευση μου αυτό. Έχουμε να κάνουμε με την ιστορία της πόλης» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, στην συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο Γιάννη Ψηφίδη και τα μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη Άρη.
 
«Είμαι υποστηρικτής της άποψης ότι η πορεία της Θεσσαλονίκης πρέπει να συνεχιστεί έχοντας τρεις ομάδες. Είμαι αντίθετος με την άποψη, μία πόλη, μία ομάδα. Ηρακλής, ΠΑΟΚ και Άρης έχουν κοινωνικά χαρακτηριστικά και αναφορές στο κόσμο της πόλης», επεσήμανε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα».

Ο πρόεδρος του Άρη τόνισε την ανάγκη επίλυσης των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογος και ζήτησε άμεση συμπαράσταση και ουσιαστική βοήθεια από τον Νίκο Ταχιάο, εφόσον εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
 
«Επιθυμία μας είναι να βρεθεί τρόπος για νέα εποχή στον ΑΡΗ, σβήνοντας τις αμαρτίες του παρελθόντος. Αυτήν την στιγμή ο σύλλογος διατηρεί 18 αθλήματα, συνολικά 38 τμήματα με 200 ανθρώπους να εργάζονται και 2.150 αθλητές να ανήκουν στην δύναμη του. Επιθυμούμε μία νέα δομή πραγμάτων για να ξεκινήσουμε από την αρχή και θέλουμε να μας βοηθήσετε» τόνισε ο κ. Ψηφίδης.
 
«Αν αντέξετε μέχρι το Φθινόπωρο που θα αναλάβω καθήκοντα, να είστε βέβαιοι ότι μαζί θα το διεκδικήσουμε από την κυβέρνηση. Να επεξεργαστούμε από κοινού μία νομική λύση για την επιβίωση των συλλόγων» απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ο Νίκος Ταχιάος αναφέρθηκε και στην πρόθεσή του να προχωρήσει στο σχεδιασμό και την δημιουργία Αθλητικού Πάρκου στην έκταση της Νέας Ελβετίας- κάτι που είχε αποκαλύψει και στην διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης των υποψήφιων κοινοτικών συμβούλων  του Ε' διαμερίσματος- τονίζοντας την ανάγκη λειτουργίας κλειστού γηπέδου και ανοιχτού χώρου άθλησης στην περιοχή. «Δεσμεύομαι ότι, εφόσον εκλεγώ, θα το προχωρήσω άμεσα. Πιστεύω ότι αυτό το έργο θα αποτελέσει τον νέο αθλητικό πυρήνα της πόλης» είπε χαρακτηριστικά.
 
Τον Νίκο Ταχιάο συνόδευαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι και μέλη της επιτροπής αθλητισμού του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη-Υπεύθυνα», Λευτέρης Αρβανίτης, Νίκος Ζεϊμπέκης, Ελένη Λουαράση, Γιώργος Σκαρτάδος, Περικλής Στέλλας, Πασχάλης Τουντούρης και Βίκυ Τραούδα.