Skip to main content

Ταχιάος: Καμαρώνουν ότι ο συρμός θα μπει σε ράγες ενώ είναι ψέμα

Αυτό το οποίο έχω σκοπό είναι να φροντίσω για το νοικοκύρεμα του δήμου και της πόλης, υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Tο να έχεις μια κομματική στήριξη πολλαπλασιάζει την ευθύνη, σου εξασφαλίζει και μια δύναμη, άρα αυτοί που σε επιλέγουν κάτι έχουν δει πάνω σου και πρέπει να το επιβεβαιώσεις», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη-Υπεύθυνα», Νίκος Ταχιάος.

Μιλώντας στον radio North 98 σχετικά με τον προγραμματισμό του για την επομένη των εκλογών εάν είναι ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ταχιάος τόνισε « δεν έχω τη ματαιοδοξία να συνδέσω το όνομα μου με κάτι πολύ εμβληματικό. Αυτό το οποίο έχω σκοπό είναι να φροντίσω για το νοικοκύρεμα του δήμου και της πόλης. Αυτό που θέλω να καταγραφεί είναι ότι έργο Ταχιάου είναι το νοικοκύρεμα της πόλης».

Προτεραιότητα για τον υποψήφιο δήμαρχο αποτελεί η καθαριότητα της πόλης υπογραμμίζοντας «είμαι αποφασισμένος να σπάσω όλα τα ταμπού, να σπάσω και αυγά αν χρειαστεί, η κατάσταση που επικρατεί είναι τραγική. Δεν διστάζω να πω ότι πρέπει και ιδιώτες σιγά σιγά, να αρχίσουν να αναλαμβάνουν κάποια συγκεκριμένα τμήματα της καθαριότητας, όχι το σύνολο του έργου».

Ο κ. Ταχιάος σχολιάζοντας το θέμα που ανέκυψε με την ιστορική αγορά Καπάνι επεσήμανε «νομίζω η διοίκηση του ΕΦΕΤ κάνει μεγάλο λάθος, ισοπεδώνει τα πάντα, στο Καπάνι δεν υπάρχουν μόνο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Κατά συνέπεια απαξιώνει μια αγορά επειδή όντως διαπιστώνει κάποιες παραβάσεις. Είναι παράδοξο γιατί ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ επιλέγει να το κάνει τόσο κραυγαλέα. Δεν θα επιτρέψω να κλείσει το Καπάνι. Το Καπάνι πρέπει να εκσυγχρονιστεί, αλλά η πλήρης απαξίωση του ΕΦΕΤ είναι και ύποπτη και ανθυγιεινή».

Ακόμη, ερωτήθηκε και για το μετρό Θεσσαλονίκης καθώς έφτασε στην Θεσσαλονίκη ο πρώτος συρμός. Το σχόλιο του ήταν «καμαρώνουν ότι ο συρμός θα μπει στις ράγες ενώ είναι ψέμα. Θα μπει σε προσωρινές ράγες γιατί ράγες αυτή τη στιγμή οι οποίες να το οδηγήσουν μέσα σε αμαξοστάσιο και από το αμαξοστάσιο στο σταθμό της ανάληψης δεν υπάρχουν».