Skip to main content

Ταχιάος: Υπάρχουν κόμματα «παρατράγουδα» που θέλουν να μπουν στη Βουλή

Ο υποψήφιος βουλευτής έκανε λόγο για «Αρχαγγέλους» που ευαγγελίζονται την κάθαρση της πολιτικής ζωής ενώ πίσω τους υπήρχε μόνο σκοπιμότητα

«Υπάρχουν κόμματα και πρόσωπα τα οποία σηκώνουν σημαίες ευκαιρίας. Διεκδικούν την είσοδο τους στην βουλή δρώντας καιροσκοπικά» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Νίκος Ταχιάος σε συνέντευξη του στον 102 fm και εξήγησε πως «η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να συνεργαστεί με κόμματα τα οποία στην πράξη όσες φορές εμφανίστηκαν, αποτέλεσαν κόμματα μίας σεζόν ή κόμματα της ευκαιρίας που ουσιαστικά βόλεψαν κάποιους για μία περίοδο, όπως στην περίπτωση της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα του κυρίου Καμμένου».
 
Ο Νίκος Ταχιάος έκανε λόγο για «Αρχαγγέλους» που ευαγγελίζονται την κάθαρση της πολιτικής ζωής ενώ πίσω τους υπήρχε μόνο σκοπιμότητα, και τόνισε πως σήμερα υπάρχουν κόμματα που περιβάλλονται με χαρακτηριστικά αγυρτείας.

«Η Ελληνική λύση, για παράδειγμα, είναι ένα κόμμα που έχει μπροστά έναν άνθρωπο ο οποίος βιοπορίζεται πουλώντας επιστολές του Ιησού Χριστού. Αυτά είναι αστειότητες. Νομίζω ότι πρέπει να ξεφύγουμε από τη λογική της αγυρτείας ή της βίας όπως είναι το κόμμα της Χρυσής Αυγής το οποίο είναι ένα άθλιο ναζιστικό κατασκεύασμα. Όπως επίσης, και από τη λογική των κομμάτων "παρατράγουδα" τα οποία σήμερα φιλοδοξούν να μπουν στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά.  

Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης τόνισε: «Οι πολίτες στις 7 Ιουλίου δεν πρέπει να ψηφίσουν με οργή πρέπει να ψηφίσουν με θετικό πνεύμα» επισημαίνοντας ότι  η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης  εγγυώνται μία πολιτική ουσίας με την οποία θα αλλάξει την πορεία της χώρας.