Skip to main content

Ψήφισε ο Ταχιάος: Καλώ τους Θεσσαλονικείς να μου δώσουν ισχυρή εντολή

Ο Ν. Ταχιάος αφού ψήφισε στο 17ο ΓΕΛ, κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να ψηφίσουν όχι με βάση το θυμικό, «αλλά με βάση τη λογική»

Λίγο μετά τις 9.00 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκη, Νίκος Ταχιάος, στο 17ο Γυμνάσιο - Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ταχιάος κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να ψηφίσουν «όχι με βάση το θυμικό, αλλά με βάση τη λογική, δίνοντας στον δήμαρχο που θα εκλεγεί ένα δυνατό ποσοστό για να μπορέσει να διοικηθεί η πόλη».

«Τους καλώ να ψηφίσουν τον συνδιασμό "Ταχιάος Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα" για τη μεγαλύτερη δυνατή, ισχυρή εντολή», κατέληξε.

Η δήλωση Ταχιάου:

«Νομίζω ότι σήμερα πρέπει να γίνει κατανοητό από τους Θεσσαλονικείς ότι οι εκλογές είναι η γιορτή του πολίτη και είναι μια ευκαιρία την οποία δεν πρέπει να αφήσουμε ανεκμετάλλευτη, ακόμα και αν αυτό το οποίο κατοικεί στις σκέψεις τους είναι πρωτίστως η οργή, η θλίψη της απώλειας ίσως και η απόγνωση. Νομίζω ότι οι πολίτες πρέπει να έρθουν να ψηφίσουν.

Αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σε μια γειτονιά της Θεσσαλονίκης, η οποία έχει μεγάλα προβλήματα ασφάλειας, από τύχη βρέθηκα να ψηφίζω εδώ ενώ δεν είναι η ενορία μου, και εκτός τούτου καταγράφονται και πολλά άλλα προβλήματα, τα οποία οι κάτοικοι αυτής της γειτονιάς τα ζουν, τον άθλιο ΟΑΣΘ το οποίο έχει αποιδιωτικοποιήσει ο κ. Σπίρτζης, την καθαριότητα που είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της πόλης.

Όλα αυτά πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι Θεσσαλονικείς την ώρα που θα πάνε να ψηφίσουν.

Τους καλώ λοιπόν να ψηφίσουν όχι με βάση το θυμικό αλλά με βάση τη λογική δίνοντας στο δήμαρχο που θα εκλεγεί ένα δυνατό ποσοστό ώστε να μπορέσει να διοικηθεί η πόλη, γιατί αυτά τα απλά, τα καθημερινά θα μπορέσουν να γίνουν πράξεις, να βρουν τις λύσεις τους μόνο αν ο δήμαρχος έχει λυμένα τα χέρια. Τους καλώ λοιπόν να στηρίξουν το συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Ταχιάος Υπεύθυνα» με τη μεγαλύτερη δυνατή ισχυρή εντολή»