Skip to main content

Ταχιάος κατά ΟΑΣΘ για κακοκαιρία: «Ολίγιστοι, ντροπή τους!»

Σκληρή κριτική του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης στον Οργανισμό. Αναγνώριση στις προσπάθειες των άλλων φορέων και εργατών.

Μπράβο σε όλους τους αρμόδιους για την αντιμετώπιση του χιονιά στη Θεσσαλονίκη δίνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, ο οποίος όμως δεν παραλείπει να κατακεραυνώσει τον ΟΑΣΘ, με ένα δηκτικό σχόλιο.

Η ανάρτηση του κ. Ταχιάου είναι η εξής:

«Υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας, οι περισσότεροι, που απολαμβάνουν μια χιονόπτωση και χαίρονται το παιχνίδι και την κατ' οίκον ραθυμία που τη συνοδεύει. Υπάρχουμε πολλοί λιγότεροι που στο χιόνι βλέπουμε μία δυσλειτουργική ανορθογραφία στο αστικό τοπίο μίας μεσογειακής πόλης. Είναι θέμα γούστου, απλώς.

Υπάρχουν, όπως αποδεικνύεται σήμερα και οι αφανείς εργάτες, όπως και οι επώνυμοι που έκαναν καλά την δουλειά τους ώστε σε δύσκολες συνθήκες, οι βασικές οδοί της πόλης να είναι ανοιχτές και τα πεζοδρόμια βατά. Όχι χωρίς προβλήματα φυσικά, αλλά δεν είμαστε και οι πιο μαθημένοι σε αυτές τις καταστάσεις. Μπράβο και ευχαριστώ λοιπόν, σε όλους αυτούς!

Οι ολίγιστοι που κατάφεραν να καθηλώσουν τις δημόσιες συγκοινωνίες της πόλης, ακόμα και τις πιο καίριες γραμμές, απλώς «δεν υπάρχουν». Ντροπή τους!».