Skip to main content

Ταχιάος: Ο δήμος να δώσει ευκαιρίες στους αθλητές με αμαξίδιο

Ο υποψήφιος δήμαρχος παρακολούθησε τον προκριματικό γύρο Euroleague 3, Μπάσκετ με αμαξίδια που διοργάνωσε ο «Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος 1994»

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος και παρακολούθησε τον προκριματικό γύρο Euroleague 3, Μπάσκετ με αμαξίδια που διοργάνωσε ο «Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος 1994». Η ελληνική ομάδα κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους φιλάθλους.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» συνεχάρη τους αθλητές και τους άκουσε με πολύ προσοχή όταν του μίλησαν για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

«Ευχαριστώ τον Δημήτρη Ανατολίτη για την εμπειρία της γνωριμίας με τους ανθρώπους που πολεμούν όχι μόνο με την μπασκέτα, αλλά και με τα εμπόδια που τους βάζει το σώμα τους. Τίποτε δεν είναι αξεπέραστο. Η υποχρέωση της κοινότητας, δηλαδή του δήμου, δεν εξαντλείται στα βασικά, αλλά στο να τους αντιμετωπίζει με τρόπο που θα αισθάνονται ίσοι με τους πιο τυχερούς της ζωής» τόνισε ο Νίκος Ταχιάος και επισήμανε ότι στόχος του είναι, εφόσον εκλεγεί δήμαρχος, η δημοτική αρχή να δώσει ευκαιρίες στους αθλητές σε αμαξίδιο, με κάθε τρόπο.

Μαζί με τον Νίκο Ταχιάο ήταν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του Δημήτρης Ανατολίτης, Γιάννη Δήλιας, Νίκος Ζεϊμπέκης και Πασχάλης Τουντούρης.