Skip to main content

Ταχιάος: Ο πολίτης νιώθει ελεύθερος όταν αισθάνεται ασφαλής

Η ΝΔ δεσμεύεται για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ, την επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ σε συνάντηση με την ΕΑΥΘ

Με τον πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΕΑΥΘ) συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο υποψήφιος βουλευτής συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί από τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό στην επάνδρωση των υπηρεσιών της αστυνομίας.

«Γνωρίζω τα προβλήματα, το τελευταίο διάστημα είχαμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε διεξοδικά. Οι άνδρες της αστυνομίας χρειάζονται ουσιαστική στήριξη. Να νιώθουν ότι η πολιτεία είναι δίπλα τους. Η δική μου βούληση και βέβαια η βούληση της Νέας Δημοκρατίας είναι να στηρίξουμε το έργο σας, με κάθε δυνατό μέσο», είπε ο Νίκος Ταχιάος, ο οποίος επεσήμανε ότι «αμέσως μόλις η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας η αστυνομία θα ενισχυθεί άμεσα, με τα απαραίτητα μέσα και τον εξοπλισμό καθώς και με πρόσληψη 1.500 αστυνομικών».

Ο Νίκος Ταχιάος τόνισε πως το ζήτημα της ασφάλειας του πολίτη είναι πρώτης προτεραιότητας και η αντιμετώπιση της παραβατικότητας είναι ψηλά στην ατζέντα της ΝΔ.
«Μπορούμε να απολαύσουμε την ελευθερία μας, το μεγαλύτερο αγαθό,  μόνο όταν νιώθουμε ασφαλείς. Η ανασφάλεια γεννά έναν μεγάλο εχθρό της δημοκρατίας, τον φόβο και τρέφει τους εχθρούς της. Ο ΣΥΡΙΖΑ επένδυσε σε αυτό το συναίσθημα. Ο πολίτης θα πρέπει να αισθανθεί και πάλι ασφάλεια και σιγουριά στο σπίτι του, στην γειτονιά του, στην πατρίδα του. Η ασφάλεια είναι δικαίωμα όλων. Η ΝΔ δεσμεύεται για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ, την επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ», επισήμανε.