Skip to main content

Μήνυμα νίκης από Ταχιάο: Είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ - Venceremos

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης έδωσε μήνυμα νίκης λέγοντας χαριτολογώντας «venceremos» και κάλεσε τους πολίτες να τον ψηφίσουν

Εύθυμος και χαλαρός προσήλθε στο 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Ταχιάος σημείωσε πως ο εκλογικός αγώνας δεν ήταν μόνο πολιτικός αλλά και προσωπικός.

«Ένιωσα ότι υπήρξε ένα σύστημα το οποίο αφιέρωσε ανεξάντλητους πόρους και επένδυσε σε διαφορετικές εκδόσεις του ιδίου πράγματος για να μπορέσει να ανακόψει τη δημαρχία του Νίκου Ταχιάου. Δεν τα λέω αυτά γιατί μου αρέσει να πλασάρομαι ως θύμα. Δεν είμαι θύμα. Ίσα- ίσα είμαι εδώ γιατί είμαι ένας άνθρωπος μαχητής», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Αναφέρθηκε επίσης και σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και κατάφερε να ξεπεράσει. «Σε αυτές τις εκλογές μπήκα πριν από έξι μήνες. Όταν ένα μήνα μετά τις εκλογές ένιωσα ότι ένα πρόβλημα υγείας θα μου επέβαλλε να δώσω παράλληλα με τον πολιτικό αγώνα των εκλογών και έναν προσωπικό αγώνα, ένιωθα δύσκολα. Το ξεπέρασα πολύ γρήγορα και σήμερα είμαι εδώ πιο ζωντανός, πιο αποφασισμένος από ποτέ να κερδίσω αυτήν τη μάχη και να βοηθήσω την πόλη να πάει μπροστά», δήλωσε.

Τέλος, έδωσε μήνυμα νίκης λέγοντας χαριτολογώντας «venceremos» και κάλεσε τους πολίτες να τον ψηφίσουν γιατί «με τον Νίκο Ταχιάο δήμαρχο η Θεσσαλονίκη θα είναι μια πόλη περήφανων ανθρώπων, θα είναι μια πόλη χωρίς εξαρτήσεις, η οποία θα βλέπει το μέλλον, θα νιώθει αυτάρκης, εξωστρεφής, κοσμοπολίτικη, μια πόλη όπου το να λες ότι είσαι Μακεδόνας, πρόσφυγας, Παοκτσής, Αρειανός, Ηρακλειδεύς, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ θα είναι κάτι το οποίο θα το λες περήφανα, θα υπάρχουν συγκρούσεις θα υπάρχουν όμως και συνθέσεις, θα υπάρχουν αντιθέσεις αλλά θα υπάρχουν και συγκλίσεις, μια πόλη που θα μπορεί να δει το μέλλον, μια πόλη ευρωπαϊκή, μια πόλη πολιτισμένη. Αυτόν τον αγώνα δίνω και αυτή είναι η Θεσσαλονίκη μου».