Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
x

ΤΑΧΙΑΟΣ: ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε το δημόσιο, είπε ο υποψήφιος βουλευτής, που έκανε λόγο για ιδιωτικές πρωτοβουλίες που θα υποκλίνονται στο δημόσιο.

«Αν υπάρχει μία σημαία που θα σηκώνω είναι η σημαία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, δεν θα διστάσω όμως να την κάνω να υποκλιθεί απέναντι σε ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό δημόσιο» τόνισε σε συνέντευξη του, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Νίκος Ταχιάος.

Όπως είπε ο υποψήφιος βουλευτής «στην Ελλάδα ζούμε την φρίκη του να καταγγέλλουμε την επιχειρηματικότητα. Η άποψή μου είναι ότι όσο λιγότερο δημόσιο υπάρχει στη ζωή μας τόσο καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν σεβόμαστε το δημόσιο».

Ο κ. Ταχιάος επεσήμανε πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, για απολύσεις στον Δημόσιο τομέα.

«Δεν πρόκειται να πάρουμε καμία χατζάρα και να κόβουμε τα κεφάλια των δημοσίων υπαλλήλων. Αυτές τις σαχλαμάρες τις καλλιεργεί το ΣΥΡΙΖΑ ως απειλή, και το κάνει για να κερδίσει ψήφους» είπε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος βουλευτής εξήγησε πως οι όποιες αλλαγές στο Δημόσιο, θα γίνουν σταδιακά και στην πάροδο του χρόνου καθώς ένας μεγάλος αριθμός δημοσίων υπαλλήλων συνταξιοδοτείται, ενώ η Ν.Δ θα προχωρήσει και σε προσλήψεις.

«Ξέρουμε τις ανάγκες που υπάρχουν στο Δημόσιο για εξειδικευμένο προσωπικό όπως στον τομέα της ασφάλειας και της υγείας. Χρειάζονται προσλήψεις αστυνομικών και νοσηλευτικού προσωπικού και οι προσλήψεις αυτές θα γίνουν» τόνισε.

Ο κ.Ταχιάος επεσήμανε πως όλη η διαχείριση του δημοσίου πρέπει να είναι λελογισμένη και οι άνθρωποι που θα μπουν στο Δημόσιο να διαθέτουν προσόντα.

«Οι υπάλληλοι που εργάζονται στο δημόσιο πρέπει να έχουν τα προσόντα για να ανταποκριθούν στις θέσεις στις οποίες διορίζονται. Αυτό είναι πολύ βασικό για να μπορέσει το δημόσιο να γίνει αξιόπιστο και αποτελεσματικό» κατέληξε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ