Κυριακή 26 Μαΐου 2019
x

ΤΑΧΙΑΟΣ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ξεκαθάρισε πως συμφωνεί με την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Επίθεση τον Γιώργο Ορφανό

Λάβρος κατά του Γιώργου Ορφανού εμφανίστηκε παραχωρώντας συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Ταχιάος.

«Ο Γιώργος Ορφανός με έχει απογοητεύσει. Είχα μια διαφορετική άποψη για αυτόν, η οποία δυστυχώς δεν είναι πια η ίδια. Νομίζω ότι έχει πάρει πολύ λάθος αυτό το παιχνίδι. Του χρεώνω την ποδοσφαιροποίηση αυτής της πολιτικής αντιπαράθεσης που μπορεί να υπάρχει σε αυτές τις δημοτικές εκλογές», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον ανθυποψήφιό του.

Ο κ. Ταχιάος έκανε λόγο για «ανοίκειες επιθέσεις  από συγκεκριμένους κύκλους οπαδών του ΠΑΟΚ», τονίζοντας πως  θεωρεί ότι «δεν είναι τυχαίες, ήρθαν την επομένη της πολύ πετυχημένης εκδήλωσης μας στο Μύλο. Πραγματικά πιστεύω ότι ήταν κατευθυνόμενες» και επεσήμανε «Χρεώνω την ποδοσφαιροποίηση, χρεώνω τον βρόμικο πόλεμο» και ξεκαθάρισε πως «θα μείνουν ορφανά τα οποιαδήποτε σενάρια συνεργασίας του με τους συνδυασμούς κάποιων υποψηφίων που φαίνεται να υπάρχει πολιτική συγγένεια».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» τόνισε πως αυτοί οι κύκλοι των οπαδών διατείνονται, μεταξύ των άλλων, ότι ο ίδιος είναι κατά της δημιουργίας του νέου γηπέδου της Τούμπας, γεγονός που διέψευσε. «Ποτέ δεν είπα ότι δεν θα αφήσω να γίνει το γήπεδο. Ποτέ δεν είπα ότι θα υπονομεύσω την επένδυση του Σαββίδη στην Αλάνα της Τούμπας», είπε χαρακτηριστικά, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι «στις όποιες παρεμβάσεις υπάρξουν στην περιοχή της Αλάνας της Τούμπας για την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ με την οποία συμφωνώ, πρέπει να ερωτάται ο δήμος, να γνωμοδοτεί και αυτή η άποψη να καταγράφεται δημόσια ενώπιον του λαού της Θεσσαλονίκης», σημείωσε.

Απαντώντας στα όσα του καταλογίζοτναι για τη θητεία του ως αντιδήμαρχος επί διοικήσεως Παπαγεωργόπουλου τόνισε: «Αυτή η ενοχοποίηση και αυτά τα λαϊκά δικαστήρια στα οποία αποβλέπουν οι αντίπαλοι μου δεν ταιριάζουν στην σημερινή εποχή. Η δικαιοσύνη μίλησε και είμαστε υποχρεωμένοι να την σεβαστούμε. Λαϊκό δικαστήριο για όλους τους υπολοίπους που συμμετείχαμε στην διοίκηση του, δεν μπορώ να δεχτώ. Οι άνθρωποι που προσπαθούν να κινητοποιήσουν κατά αυτόν τον τρόπο τον κόσμο της πόλης, είναι άνθρωποι από το παρελθόν. Αυτοί λοιπόν είναι οι άνθρωποι του παρελθόντος, όχι εγώ».

Στην συνέντευξή του, ο υποψήφιος δήμαρχος τοποθετήθηκε και για το ότι υπήρξε ένας από τους μάρτυρες υπερασπίσεως στη δίκη Παπαγεωργόπουλου λέγοντας «αν εγώ πρέπει να σταυρωθώ γιατί πήγα να πω την άποψή μου, ότι δηλαδή δεν θεωρούσα λογικό να είναι δράστης υπεξαίρεσης ο Παπαγεωργόπουλος, οι δύο από τους πέντε δικαστές οι οποίοι ψήφισαν ότι ο Παπαγεωργόπουλος είναι εντελώς αθώος, τι θα πρέπει να κάνουν; Να εξαφανιστούν από προσώπου γης;».
 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ