Skip to main content

Ταχιάος: Σε πείσμα ολίγων, το μετρό τρέχει - Η νομιμότητα κυριαρχεί

Ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό» σχολίασε πως «η λογική πρυτανεύει και η νομιμότητα κυριαρχεί» - «Σε πείσμα ολίγων, το μετρό τρέχει».

Tην απόρριψη του αιτήματος προσωρινής διαταγής στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν 304 πολίτες ώστε να σταματήσει η διαδικασία κατασκευής του σταθμού Βενιζέλου του μετρό της Θεσσαλονίκης με τη μέθοδο της απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαιοτήτων σχολίασε ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό», Νίκος Ταχιάος, αναφέροντας πως «σε πείσμα ολίγων, το μετρό τρέχει».

Διαβάστε σχετικά Απορρίφθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής για τον σταθμό Βενιζέλου του μετρό

Ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό» σχολίασε σε ανάρτησή του στο Facebook πως «η λογική πρυτανεύει και όπως τεκμαίρεται από τη δικαστική κρίση στις λίγες σειρές αυτής της απόφασης, η νομιμότητα κυριαρχεί».

«Η πόλη θα απολαύσει και ένα σύγχρονο μετρό που θα σηματοδοτεί το μέλλον της και θα της επιτρέψει να ανακτήσει ατην αυτοπεποίθησή της και μια σειρά από αρχαιολογικούς χώρους που θα ανανεώσουν την σχέση της με το παρελθόν», πρόσθεσε ο κ. Ταχιάος.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, τον πρόεδρο της ΠΕΔ/ΚΜ Ιγνάτιο Καϊτετζίδη και τους υπόλοιπους δημάρχους - συνεργάτες του, τον πρόεδρο του Εμπορικού Σΰλλόγου Παντελή Φιλιππίδη, τον πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ Γιώργο Τσακούμη «που παρεμβαίνοντας στη δίκη, μετέφεραν στη δικαστική αίθουσα την ομοθυμία της Θεσσαλονίκης στον στόχο "και Μετρό και Αρχαία"».