Skip to main content

Ταχιάος: Στο β΄γύρο των εκλογών θέλω να συντρίψω τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» εξήγησε ότι η πόλη σήμερα ζει πρωτόγνωρα γεγονότα όσον αφορά στην εγκληματικότητα

«Προτεραιότητά μου είναι να νοικοκυρέψω την πόλη», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ταχιάος στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στα βασικά προβλήματα, όπως η καθαριότητα και η ασφάλεια που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» εξήγησε ότι η πόλη σήμερα ζει πρωτόγνωρα γεγονότα όσον αφορά στην εγκληματικότητα και ότι ποτέ δεν αντιμετώπιζε τόσο έντονο πρόβλημα ασφάλειας, τονίζοντας ότι «αυτό το φαινόμενο απλώνεται επιδημικά και οφείλεται στη σημερινή κυβέρνηση, στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, στον ίδιο τον κ Τσίπρα οι οποίοι επιλέγουν να αφήνουν την αστυνομία άπραγη και χωρίς υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Προτιμούν, τα ελάχιστα περιπολικά που διαθέτει η αστυνομία, να κάνουν βόλτες μακριά από τους χώρους όπου υπάρχει πρόβλημα, μόνο και μόνο για να μην αποτελούν στόχο. Αυτή είναι η λογική τους. Έχουν αφήσει την πόλη ανοχύρωτη».

Ο Νίκος Ταχιάος αναφέρθηκε και στα θέματα ανάπτυξης και μίλησε για τις πολιτικές ευθύνες που έχει η κυβέρνηση, ξεκαθαρίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός ο οποίος έχει οδηγήσει τους ανθρώπους της μεσαίας τάξης να κοιτάνε τους λογαριασμούς τους και να τους βλέπουν λειψούς, να κοροϊδεύονται από τα εγκαίνια ενός μετρό που στην πραγματικότητα δεν πρόκειται να λειτουργήσει, με ένα βαγόνι που μπήκε στις ράγες ενώ ράγες δεν υπάρχουν. Αυτό που θέλω εγώ, στο δεύτερο γύρο είναι να συντρίψω το ΣΥΡΙΖΑ».

Διευκρίνισε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών στη Θεσσαλονίκη, θα ζητήσει να είναι ρυθμιστής, τονίζοντας ότι «ρυθμιστής ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει μισός νικητής. Αυτό που θέλω εγώ σήμερα είναι ο Νίκος Ταχιάος να μπει όσο πιο δυνατά γίνεται στον Α γύρο των εκλογών με τις ψήφους των ανθρώπων που μοιραζόμαστε την αγωνία για τη μεσαία τάξη και την πόλη».