Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
x

ΤΑΧΙΑΟΣ: ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ

Η Ελλάδα έπεσε στον βούρκο του λαϊκισμού για 4,5 χρόνια, είπε ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ - «Στον ΟΑΣΘ ζούμε το απότοκο μιας σταλινικής αριστεράς»

Είναι καιρός να ξεφύγουμε από την ψήφο της αγανάκτησης, γιατί συχνά αποδεικνύεται ψήφος ανοησίας, και να δώσουμε μια θετική ψήφο στη ΝΔ, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98 ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα, Νίκος Ταχιάος.

Ο κ. Ταχιάος, εξαπολύοντας βολές προς τον ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζοντας «λαϊκίστικη» τη διακυβέρνησή του, δήλωσε ότι «η Ελλάδα έπεσε σε έναν βούρκο λαϊκισμού αυτά τα τεσσεράμιση χρόνια, που αφορούσε τον τρόπο διακυβέρνησης».

Μεγάλη βαρύτητα έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη συμμετοχή στις κάλπες, τονίζοντας: «Καλούμε τον κόσμο να δώσει θετική ψήφο στη ΝΔ, να μην απόσχει. Χρειαζόμαστε αυτοδύναμη κυβέρνηση και θετική ψήφο που θα τη δώσουν άνθρωποι που δεν υποστηρίζουν τη ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει μια κυβέρνηση με πρόσωπα ευρείας αποδοχής».

Σχολιάζοντας τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ΟΑΣΘ με σκληρούς χαρακτηρισμούς: «Στον ΟΑΣΘ ζούμε το απότοκο μιας σταλινικής αριστεράς», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «ο Παππάς αποτελεί το χειρότερο πρότυπο, το χειρότερο Συριζαϊκό αρχέτυπο».

Ο Νίκος Ταχιάος δήλωσε οπαδός του ιδιωτικού τομέα και σημείωσε πως «ο φλατ φόρος του 20% όπως και το 5% στα μερίσματα των επιχειρήσεων, μέσα σε δύο χρόνια θα μπορέσει να επιβληθεί».

Κλείνοντας τη συνέντευξη και ερωτώμενος για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Ταχιάος επισήμανε πως «η ΝΔ ξέρει ότι πρέπει να ανατρέψει τις συνέπειες αυτής της συμφωνίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ