Skip to main content

Ταχιάος για Νοτοπούλου: Οι καθοδηγητές της να ξεκινήσουν από τα βασικά

Πώς απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, στην επίθεση της ανθυποψήφιάς του, Κατερίνας Νοτοπούλου, μέσω Facebook

Δεν άφησε αναπάντητη ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, την επίθεση της ανθυποψήφιάς του, Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία τον χαρακτήρισε σεξιστή και «πολιτικά και αυτοδιοικητικά ασυνάρτητο», σχολιάζοντας πρόσφατες δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ.

«Η κυρία Νοτοπούλου αποφάσισε ότι μεταξύ άλλων είμαι και σεξιστής. Αν, ας πούμε, στην θέση της ήταν άνδρας και σχολίαζα ότι επειδή φόρεσε γραβάτα και κοστούμι για να ποζάρει στις σκάλες του μετρό θαρρεί ότι μπορεί να κάνει μαθήματα στους αντιπάλους του, τι θα έλεγε;», αναφέρει σε σχόλιό του στο Facebook ο κ. Ταχιάος.

Και αναρωτάται: «Αν προσθέσω και την άποψή μου ότι οι καθοδηγητές της θα έπρεπε να ξεκινήσουν από τα βασικά και να της διδάξουν κατ' αρχάς τις έννοιες, τι χαρακτηρισμό θα μου επιφυλάξει άραγε;»

«Θα έμενα στη διασκεδαστική πλευρά του φαινομένου της -στην πραγματικότητα- προκλητικής δήθεν μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε θεματοφύλακα του πολιτικού savoir-vivre, αν αυτό δεν εξέθετε ένα νεανικό και συμπαθές πρόσωπο. Συνεχίζω λοιπόν να το βρίσκω θλιβερό, όχι μόνο πολιτικά, αλλά και αισθητικά», καταλήγει ο κ. Ταχιάος.