Skip to main content

Ταυτόχρονα φωταγωγήθηκαν τα δέντρα σε όλο τον δήμο Ωραιοκάστρου

Η διοίκηση του δήμου αποφάσισε να φωταγωγήσει για πρώτη φορά ταυτόχρονα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας έστειλε ο Δήμος Ωραιοκάστρου, φωταγωγώντας την ίδια ώρα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις «Αγγέλων Έλευσις 2020» έχουν φέτος διαφορετικό χαρακτήρα, λόγω της πανδημίας του Covid-19. Η διοίκηση του Δήμου αποφάσισε να φωταγωγήσει για πρώτη φορά ταυτόχρονα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, τα χρήματα που επρόκειτο να δαπανηθούν για τις εορταστικές εκδηλώσεις να δοθούν σε φιλανθρωπικά σωματεία.

Το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων έγινε στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης χωρίς την παρουσία πολιτών, λόγω των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

«Αφήνουμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά. Όσο ποτέ άλλοτε αντιληφθήκαμε όλοι μας πως αυτό που προέχει περισσότερο είναι να είμαστε υγιείς. Στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας από το Δήμο Ωραιοκάστρου, ευχόμαστε στους δημότες μας, σε όλο τον κόσμο υγεία και προσωπική ευτυχία. Αυτές τις γιορτές μένουμε στα σπίτια για το καλό μας, ελπίζουμε και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε την πανδημία για να είμαστε ξανά όλοι μαζί. Καλά Χριστούγεννα σε όλους», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Στο Ωραιόκαστρο το χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε η Χριστίνα Ζάπρα, εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, με τη συμμετοχή της Μαρίας Αραμπατζίδου, προέδρου της Κοινότητας Ωραιοκάστρου.

«Φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ''Μένουμε Σπίτι'', για την ασφάλειά μας και φωτίζουμε τα σπίτια, τα μπαλκόνια, τις γειτονιές, τις καρδιές μας, στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο! Ευχόμαστε υγεία σε όλες και σε όλους και την επόμενη χρονιά να μπορούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί», τόνισε η κ. Ζάπρα.

Την ίδια ώρα, στις 7 το απόγευμα, έγινε το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων και στην Κοινότητα Δρυμού, από τον πρόεδρο, Κωνσταντίνο Πατσαλά με τη συμμετοχή του αντιδημάρχου Μυγδονίας, Ηλία Ζιακούλη, στη Λητή από τον πρόεδρο Απόστολο Χατζηαντωνίου, στο Μελισσοχώρι από τον πρόεδρο, Αθανάσιο Μοσχόπουλο, στο Μεσαίο από τον πρόεδρο Γιώργο Παπαδόπουλο, στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον πρόεδρο Νίκο Γιαϊλατζόγλου, στη Νεοχωρούδα από τον πρόεδρο Χρήστο Σαραμούρτση και στον Πεντάλοφο από τον πρόεδρο Πάτροκλο Σπυρόπουλο.