Skip to main content

Ταυτόχρονες εργασίες κοπής πρασίνου σε Περιφερειακή, ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:

Ι. Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

-Δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από κόμβο Νέας Ευκαρπίας έως κόμβο Πυλαίας (Κ11), στην κατεύθυνση προς δυτικά, την Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021, μετά την 9:30 π.μ.

-Επί της κεντρικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από ανισόπεδο κόμβο Νέας Ευκαρπίας έως ισόπεδο κόμβο με Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (Κ 13), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις, ταυτόχρονα, κατά το χρονικό διάστημα από Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 έως και Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021, κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως τις 15:00μ.μ.

-Δεξιά της Περιφερειακής Οδού, στο τμήμα από ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως ισόπεδο κόμβο Κορδελιού, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, την Παρασκευή 6 Αυγούστου, κατά τις ώρες από 6:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

ΙΙ. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

-Δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από Χ.Θ. 6+000 (κόμβο Βούλγαρη) έως και Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με κατεύθυνση προς Μουδανιά, την Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 έως Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021, κατά τις ώρες από 6:00π.μ. έως τις 15:00μ.μ.

-Δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα στο τμήμα από Χ.Θ. 6+000 (κόμβο Βούλγαρη) έως και Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 6 Αυγούστου, κατά τις ώρες από  6:00 έως τις 15:00.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.