Δευτέρα 17 Μαΐου 2021
x

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 22 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΓΚΑΘΙΑ-ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ

Τα επεισόδια είχαν σημειωθεί σε αγώνα των δύο ομάδων στις 8 Δεκεμβρίου όταν στο 19ο λεπτό, οπαδοί άρχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλο.

Συνολικά 22 άτομα ταυτοποιήθηκαν τελικά για εμπλοκή στα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών στον αγώνα Νίκη Αγκαθιάς-Αγροτικός Αστέρας για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής κατηγορίας (δείτε εδώ).

Μετά από κοινή έρευνα του τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους διαπιστώθηκε και ταυτοποιήθηκε εν τέλει η συμμετοχή 22 ατόμων, 20 Ελλήνων και δύο Αλβανών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για - κατά περίπτωση - παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, σωματικές βλάβες, διατάραξη κοινής ειρήνης και άλλα αδικήματα.

Αρχικά είχε ταυτοποιηθεί η συμμετοχή 17 ατόμων στα επεισόδια, ωστόσο αποδείχθηκε ότι ενεπλάκησαν πέντε επιπλέον άτομα.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν στις 8 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα στην Αγκαθιά , όταν οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί και φυσικά να  διακοπεί ο αγώνας.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ