Skip to main content

Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα για τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο άνδρας με το τζόκεϊ καπέλο που τον γρονθοκόπησε - Αφέθηκε ελεύθερος ο 24χρονος που συνελήφθη για την επίθεση

Τέσσερα ακόμα άτομα ταυτοποίησε για την επίθεση στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο, μπροστά από το Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη, η Ελληνική Αστυνομία.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, η εφημερίδα «Έθνος», ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και ο άνδρας με το τζόκεϊ που τον γρονθοκόπησε.

Όλοι τους, πάντως, παρέμεναν εξαφανισμένοι ώστε να αποφύγουν το αυτόφωρο και πλέον η αστυνομία χρειάζεται το «πράσινο φως» από τις δικαστικές Αρχές, δηλαδή την εισαγγελική παραγγελία, για να συνεχίσει τις έρευνες.


Ελεύθερος ο 24χρονος νεαρός



Ο 24χρονος νεαρός, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση, έχει αφεθεί ελεύθερος μέχρι να οριστεί ημερομηνία για τη δίκη. Ο ίδιος αρνείται ότι ανήκει στην ομάδα που επιτέθηκε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υποστηρίζει ότι απλώς ήθελε να τον προστατέψει.

Παρ' όλα αυτά, η Αστυνομία, βασισμένη σε βίντεο που έχει στην κατοχή της, εκτιμά πως σκοπός του ήταν να καθυστερήσει τον κ. Κουμουτσάκο από το να διαφύγει.

Την ίδια εκτίμηση επιβεβαιώνει και μαρτυρία που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία, βάσει της οποίας ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε το πρόσταγμα για τη δράση του Τάγματος Εφόδου κατά του βουλευτή της ΝΔ.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΧΑ αρνείται κάθε σχέση και απείλησε με αγωγές.