Skip to main content

Ταλαιπωρία το Σαββατοκύριακο στην Εγνατία λόγω μετρό

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν όσοι οδηγοί θα θελήσουν να κυκλοφορήσουν στο κέντρο της πόλης κατά το Σαββατοκύριακο, καθώς θα εκτελεστούν εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στους σταθμούς Βενιζέλ
Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν όσοι οδηγοί θα θελήσουν να κυκλοφορήσουν στο κέντρο της πόλης κατά το Σαββατοκύριακο, καθώς για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και επισκευής του οδοστρώματος στην περιοχή των σταθμών Βενιζέλου και Αγίας Σοφίας, θα πραγματοποιηθεί κατάληψη τμήματος του οδοστρώματος από αύριο Σάββατο 26 Ιουνίου από τις 07:00 έως τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 06:00.

Συγκεκριμένα:

Σταθμός Βενιζέλου

1) Στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατία, στο ρεύμα κίνησης προς δυτικά, από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Ι. Δραγούμη.

Σταθμός Αγίας Σοφίας

1) Στη δεξιά λωρίδα της οδού Εγνατία, στο ρεύμα κίνησης προς ανατολικά, από το ύψος της οδού Μητρ. Γενναδίου έως το ύψος της  οδού Πρασακάκη.

2) Στην αριστερή λωρίδα της οδού Εγνατία, στο ρεύμα κίνησης προς ανατολικά.

3) Στη δεξιά λωρίδα της οδού Εγνατία, στο ρεύμα κίνησης προς δυτικά.   

«Η διεύθυνση μετρό Θεσσαλονίκης σάς ευχαριστεί για την κατανόηση και τη συνεργασία σας στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της «Αττικό Μετρό ΑΕ».