Skip to main content

Ταλαιπωρία χιλιομέτρων στη μαζική επιστροφή από Χαλκιδική (φωτο)

Σημειωτόν η μαζική επιστροφή των Θεσσαλονικέων από τις παραλίες της Χαλκιδικής - Η εικόνα στο οδικό δίκτυο του γειτονικού νομού

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν ήδη από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, καθώς χιλιάδες Θεσσαλονικείς επιστρέφουν από διήμερη ή και αυθημερόν απόδραση στις όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη ήταν η εικόνα στον ίδιο αυτοκινητόδρομο, αλλά στο αντίθετο ρεύμα, από το πρωί έως και το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου, σημειωτόν ανά διαστήματα κινούνται τα οχήματα σε μία μεγάλη απόσταση, από το ύψος της Σωζόπολης έως και την αερογέφυρα της Θέρμης. Ενδεικτικό του όγκου των οχημάτων είναι το γεγονός ότι έχει μποτιλιαριστεί μέχρι και η παράπλευρη οδός του αυτοκινητόδρομου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ακοκολουθεί!

Την κατάσταση επιδείνωσε λίγο μετά τις 19:00 μία καραμπόλα μεταξύ δύο οχημάτων κι ενός δικύκλου, στο ύψος του Cosmos. 

Σταμάτα-ξεκίνα κινούνται και τα οχήματα στο ορφανό χιλιόμετρο της Ποτίδαιας, ενώ μεγάλος είναι ο όγκος των οχημάτων και στο φανάρι της Νικήτης.

Κανένα πρόβλημα δεν εντοπίζεται στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου.

Με πολύ χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία και στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Περαίας, στο ρεύμα προς τη Θεσσαλονίκη, μέχρι και τη διασταύρωση αεροδρομίου.

Χωρίς σημαντικά προβλήματα συνεχίζεται η επιστροφή στο ρεύμα εισόδου των διοδίων των Μαλγάρων, αλλά και των διοδίων του Προφήτη, στην Εγνατία Οδό. 

Δείτε φωτογραφίες από την κίνηση στο ύψος της Καρδίας:

Δείτε φωτογραφία από το ορφανό χιλιόμετρο της Ποτίδαιας:

Εικόνα από το ύψος του Λακκώματος:

Εικόνα από την Καρδία:

Πρώτη ενημέρωση: 18:30