Skip to main content

Τάσιος: Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει αλλά... πρέπει να μείνετε σπίτι

Με ένα ευφάνταστο μήνυμα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων έκανε έκκληση προς τους πολίτες να παραμείνουν σπίτια τους.

Το δικό του μήνυμα προς τους πολίτες να παραμείνουν σπίτι τους για να μην υπάρξει διασπορά του κορωνοϊού έστειλε ο πρόεδρος της Πανελληνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος.

Ο κ. Τάσιος, που όπως είναι γνωστό είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, άφησε αιχμές για όσους ταξίδεψαν προς τα εξοχικά τους παρά τις συστάσεις για αποφυγή των μετακινήσεων.

«Σαν την Ελλάδα μας και την Χαλκιδική δεν έχει! !! Τα καλοκαίρια..... Πολλοί από εσάς κάνετε κριτική για τις υποδομές, τα μαγαζιά, τους επαγγελματίες, τις αυτοδιοικητικες αρχές.... Και δείχνετε μια ευαισθησία για όλα!! ΤΏΡΑ... ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ..... έχω την απορία.... Γιατί δεν έχετε την ίδια ευαισθησία??? Ακούω λίγους.. .. Δεν αρκούν τα μέτρα στήριξης!!! Απαντω! Δεν θα αρκούν ποτέ τα μέτρα... Αν γίνουμε όπως την γείτονα χώρα!!!!!, ΠΡΏΤΑ ΥΓΕΙΑΑΑ!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook.