Skip to main content

Τάτος: Πήραμε τα μαθήματά μας, πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι

«Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση και δεν πρέπει να κάνουμε γκέλα από εδώ και πέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Άρη.

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League με στόχο την άνοδο αλλά και στη μεγάλη στήριξη της Stoiximan.gr στο σύλλογο μίλησε ο Ανδρέας Τάτος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του Άρη:

Για Stoiximan: «Είναι ένας πολύ καλός σκοπός. Ο Stoiximan είναι χορηγός του Άρη και του Μαραθωνίου. Εύχομαι να εξελιχθεί πολύ καλά η διοργάνωση και να μην μας τα χαλάσει ο καιρός και να τελειώσει όμορφα».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Πάντα είναι δύσκολοι οι αγώνες και κάθε αγώνα πρέπει να τον κερδίζουμε. Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση και δεν πρέπει να κάνουμε γκέλα από εδώ και πέρα. Πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε κοντά στον στόχο μας».

Για το αν είναι έτοιμος με τα Χανιά: «Είμαι πάντοτε έτοιμος για τα παιχνίδια. Σίγουρα θέλω να παίξω, θα τα καταφέρω, όμως αυτό είναι κάτι το οποίο θα το αποφασίσουμε αύριο. Η ομάδα πρέπει να κερδίσει και δεν έχει σημασία το ποιος παίζει».

Για το στραβοπάτημα στα Τρίκαλα: «Σίγουρα μας στεναχώρησε το στραβοπάτημα στα Τρίκαλα. Είναι κάτι που δεν το περιμέναμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, υπάρχουν άλλα 10 ματς στα οποία πιστεύω να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να τα καταφέρουμε».

Για το αν έγινε το πάθημα- μάθημα στα Τρίκαλα: «Έχουμε πάρει πολλά μαθήματα. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από εδώ και πέρα. Είναι αρκετά δύσκολα, καθώς δεν είμαστε στην θέση να παίζουμε πιο εύκολα παιχνίδια όπως κάποιοι άλλοι, δεν πειράζει όμως, εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Χρειάζεται 100% συγκέντρωση από εδώ και πέρα για να έρθουν μόνο νίκες».

Για το αν η απουσία του δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τον Άρη: «Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά, τόσο σαν μονάδες, όσο και σαν ομάδα και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Η ομάδα δεν έχει ανάγκες από μονάδες. Αυτό που μας λείπει είναι το συνολικό».