Skip to main content

Τατσόπουλος κατά Κατρούγκαλου: Γάμ... μας ρε τζιτζιφιόγκο

Αστραπές και βροντές από τον συγγραφέα κατά του υπουργού Εργασίας για τη δήλωσή του περί Βάρκιζας - Βολές και σε Ραχήλ Μακρή

Δριμεία επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του νέου υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου, με παράλληλες βολές κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας, Πέτρος Τατσόπουλος.

Με σημερινή ανάρτησή του, ο κ. Τατσόπουλος στάθηκε στις αναφορές του κ. Κατρούγκαλου πως η η συμφωνία της κυβέρνησης «δεν είναι Βάρκιζα γιατί δεν παραδόθηκαν τα όπλα, δηλαδή η εξουσία...».

Ο ίδιος εξερράγη και με ύβρεις επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στον υπουργό Εργασίας. Προειδοποιώντας, αρχικά, ότι «ειδικά αυτή τη φορά» δεν θα μπει στον κόπο να γράψει «κάτι πιο πνευματώδες και πιο λογοτεχνικό και πιο πολιτικά ορθό», ο πρώην βουλευτής έγραψε:

«Γάμ... μας, ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο, με τις γραβατίτσες σου και τα μαντηλάκια σου και τα ποσοστά σου επί των επαναπροσλήψεων. Γάμησέ μας, ρε καραγκιόζη, εσύ και τα άλλα τσόλια, όπως το βλίτο της Κοζάνης, που μπερδεύετε τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα. Νισάφι πια. Βουλώστε το, παράσιτα. Αν δεν έχετε τσίπα να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς, τουλάχιστον βουλώστε το».

Λίγο αργότερα, μάλιστα, επιχείρησε να απαντήσει σε όσους τον επέκριναν για το ύφος του αυτό λέγοντας ότι για τις χυδαίες εκφράσεις του προηγήθηκαν «χυδαίες δηλώσεις».