Skip to main content

«Ταύροι» Ηλιάδης και Ντιέ

Ο Στέλιος Ηλιάδης και ο Σερζ Ντιε προπονήθηκαν κανονικά και είναι έτοιμοι, ενόψει Ξάνθης. Αποφασίζει για Τούτσε και Εβερτόν ο Κωφίδης, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της παραμονής των δύο Βραζιλιάνω
Ο Στέλιος Ηλιάδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Το ίδιο ισχύει και για τον Σερζ Ντιέ, το χτύπημα του οποίου στη χθεσινή προπόνηση αποδείχθηκε επιπόλαιο. Αντίθετα, ο Κώστας Γιαννούλης ένιωσε αδιαθεσία και απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση, ωστόσο δε συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Ο Μανόλης Παπαστεριανός συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ οι Ματίας Λέκι και Νούνο Πιλότο ακολούθησαν το ατομικό  πρόγραμμά τους.

Αρέσουν οι Τούτσε και Έβερτον

Η άποψη του Σάββα Κωφίδη για τους δύο Βραζιλιάνους που δοκιμάζονται εδώ και είκοσι περίπου μέρες στη Μίκρα είναι, κάθε μέρα που περνάει, ολοένα και πιο θετική. Οι Τούτσε και Έβερτον ξεπέρασαν το απαιτούμενο διάστημα προσαρμογής και έχουν αποσπάσει θετικά σχόλια για τις ικανότητές του. Η οριστικά απόφαση, βέβαια, ανήκει στον τεχνικό του Ηρακλή και αναμένεται να ληφθεί τις επόμενης ημέρες. Βέβαια, οι «κυανόλευκοι» κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις, ωστόσο η διοικητική αβεβαιότητα δεν τους επιτρέπει να κινηθούν όπως θα ήθελαν στο μεταγραφικό παζάρι.