Skip to main content

Ταυρίδου: Με συλλογικό τρόπο σκέψης για τον δήμο Λαγκαδά

Η υποψήφια δήμαρχος Μαρκέλλα Ταυρίδου επισήμανε τις βασικές προγραμματικές εξαγγελίες της παράταξης για έναν καλύτερο δήμο Λαγκαδά.

Με την παρουσία εκατοντάδων δημοτών του Λαγκαδά πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης του Ενεργού Δημότη Λαγκαδά, με την  υποψήφια δήμαρχο Μαρκέλλα Ταυρίδου να δίνει το έναυσμα για την αλλαγή στον δήμο.

«Αυτό που βιώσαμε στον Δήμο Λαγκαδά, είναι έξω από κάθε πολιτική πραγματικότητα. Ένας Δήμαρχος απών κι ένα συμβούλιο αδύναμο να διοικήσει, ανήμπορο να συνέλθει για να αποφασίσει, ανίκανο να αντιληφθεί την πραγματικότητα πού δημιούργησαν στον Δήμο τα τελευταία χρόνια αυτοί και η παρέα τους. Ανίκανοι να διοικήσουν τις επιχειρήσεις, απλοί διεκπεραιωτές δικαστικών αποφάσεων και θαμώνες ανακριτικών γραφείων για κακοδιοίκηση και σφάλματα ετών. Και το χειρότερο όλων να κάνεις προτάσεις και να σε κοιτούν με απορία!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία της προς τους παρευρισκόμενους.

Η κ. Ταυρίδου άφησε αιχμές για τα στελέχη της απερχόμενης διοίκησης που θα διεκδικήσουν με τις δικές τους παρατάξεις το δημαρχιακό θώκο του Λαγκαδά, επισημαίνοντας: «πως με ποια λογική αυτοί οι άνθρωποι που δεν τα κατάφεραν στη διοίκηση και στην αντιπολίτευση και ταυτίστηκαν με την ανυπαρξία, έρχονται τώρα να ζητήσουν να διοικήσουν ξανά. Με τι προσόντα; Ποιόν κοροϊδεύουν;».

Αναφερόμενη στον Ενεργό Δημότη, σημείωσε ότι συνεχίζει να υπάρχει διότι είναι «απαίτηση των δημοτών».  Στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Ενεργός Δημότης” προτάσσουμε  «το όλοι μαζί»,  με νέο συλλογικό τρόπο σκέψης, απέναντι στο ΕΓΩ των αυτόκλητων σωτήρων του Δήμου μας. Έχουμε στο κέντρο των επιδιώξεων μας μια Δημοτική Αρχή θεσμικά αναβαθμισμένη, με άμεση δημοκρατία και διαφάνεια. Είμαστε Κίνηση των πολιτών, που αναζητά μια καλύτερη μοίρα για όλους τους οικισμούς και τους κατοίκους, χωρίς να τους διαχωρίζουμε σε κατηγορίες.

Ακόμα η Μαρκέλλα Ταυρίδου επισήμανε τις βασικές προγραμματικές εξαγγελίες της παράταξης για έναν καλύτερο δήμο Λαγκαδά, με έμφαση στην καθαριότητα και την ανακύκλωση, την εξασφάλιση χρηματοδότησης από ευρωπαϊκά προγράμματα, τη δημιουργία έξυπνης πόλης και το ξαναζωντάνεμα της περιοχής.

«Φτάνει πια η μιζέρια και η στασιμότητα, φτάνει πια το τέλμα και η βρωμιά. Όλοι μαζί με τον Ενεργό Δημότη όλοι μαζί για την αλλαγή στον δήμο μας Γιατί πραγματικά αξίζουμε το καλύτερο», σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος Λαγκαδά.