Skip to main content

Ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ ο Σοάρες

Ο Ροντρίγκο Σοάρες μπήκε χθες στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό σήμερα τη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα προκειμένου να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα»

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της πρώτης καλοκαιρινής μεταγραφής του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει. Ο Ροντρίγκο Σοάρες μπήκε την Τετάρτη στο αεροπλάνο και άρχισε το μεγάλο ταξίδι του για την Ελλάδα από τη Βραζιλία.

Σύμφωνα με το Metrosport.gr, ο 26χρονος Βραζιλιάνος δεξιός φουλ μπακ είχε ως σημείο εκκίνησης του ταξιδιού του την πόλη Γκοϊάνα στην περιοχή του Περναμπούκο και τελικό προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου θα αφιχθεί σήμερα. Θα περάσει από ιατρικες εξετάσεις και θα κάνει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές μπήκαν σε εντατικές διαπραγματεύσεις μετά το πρόσφατο ταξίδι του Αντόνιο Τεσέιρα, ατζέντη του Βραζιλιάνου παίκτη αλλά και του Βαρέλα, για την ανανέωση συνεργασίας με τον έμπειρο αμυντικό.

Τεσέιρα και Μπράνκο, συνεργάτες πριν από δέκα και πλέον χρόνια στο γραφείο του πρώτου, συζήτησαν για την περίπτωση του Σοάρες που έχει κάνει εξαιρετική διετία στην Αβες και ειδικά φέτος μέτρησε 41 ματς, 9 ασίστ και 4 γκολ, όλα από στημένες φάσεις (3 με πέναλτι και ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ) και προχώρησαν τη διαπραγμάτευση σε σημείο που ο ΠΑΟΚ να γίνει φαβορί για την απόκτησή του.