Skip to main content

Ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων από αύριο με τον «Αστερόκοσμο»

Ο «Αστερόκοσμος», ο οποίος διοργανώνεται από το Magic Park, επεκτείνεται σε τρία περίπτερα, συνολικής έκτασης 25.000 τ.μ..

Aνοίγει αύριο τις πύλες του στους χώρους της ΔΕΘ με καινούργια παιχνίδια και εκδηλώσεις το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο «Αστερόκοσμος».  

Σε έναν χώρο 25.000 τμ της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης περιμένει και φέτος μικρούς και μεγάλους μέχρι και 6 Ιανουαρίου 2019 για να τους μεταφέρει σε ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Η έναρξη του «Αστερόκοσμου» θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00 με μια εμφάνιση - έκπληξη του Άη Βασίλη καθώς και με μουσική από τους Fabulous και τους Paranaue.

«Είναι μια διοργάνωση που γίνεται πλέον θεσμός για την πόλη. Έρχεται κόσμος, όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από τους γύρω νομούς και τα Βαλκάνια», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης. Όπως ανέφερε, και φέτος ο «Αστερόκοσμος» θα αποτελέσει θέλγητρο για τον τουρισμό.

Ο «Αστερόκοσμος», ο οποίος διοργανώνεται από το Magic Park, επεκτείνεται σε τρία περίπτερα και συγκεκριμένα, στα 13, 14 και 15.

Το ένα θα είναι θεματικό, όπου θα διεξάγονται πολλές εκδηλώσεις και παραστάσεις με μάγους και καραγκιόζη, ενώ ο Άι Βασίλης θα υποδέχεται τους μικρούς φίλους. Στα άλλα δύο περίπτερα θα βρίσκονται τα παιχνίδια, δύο εκ των οποίων θα είναι καινούργια. Και φέτος οι επισκέπτες θα μπορούν να αναδείξουν τις ικανότητές τους στις δύο πίστες παγοδρομίου, (1 για μικρά παιδιά και 1 για μεγάλους) στο περίπτερο 13.

«Άλλη μια χρονιά κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Και φέτος θα είναι εντυπωσιακή η διοργάνωση», ανέφερε η Ελπίδα Δεστούνη από το Magic Park.

Όπως εξήγησε, ο εκπρόσωπος του  Magic Park Σάκης Πετρόπουλος πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση σε όλη τη χώρα, και σε μέγεθος και σε όγκο. «Υπάρχει καινούργιος φωτισμός, καινούργιες δράσεις και εκδηλώσεις. Υπάρχει μια ανανέωση», σημείωσε.

Αυτό που θα κλέψει τα φώτα είναι το «Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Αγάπης» στο οποίο θα μαζευτούν δώρα από τους επισκέπτες τα οποία θα δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και ένα bazaar αγάπης στις 28 και 29 Δεκεμβρίου.

«Μπαίνουμε σε γιορτινό κλίμα μετά από μια χρονιά που ήταν η καλύτερη των τελευταίων χρόνων για τη ΔΕΘ», σημείωσε από την πλευρά του Αλέξης Τσαξιρλής αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ – Helexpo.

Ο Αστερόκοσμος προσφέρει με  7 ευρώ εισιτήριο απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και τις εκδηλώσεις του. Για τα ΑΜΕΑ και τα παιδιά κάτω του ενός μέτρου η είσοδος είναι δωρεάν. Παράλληλα, προσφέρεται και δωρεάν πάρκινγκ με είσοδο των οχημάτων από την πύλη εμπορίου

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ