Skip to main content

Ταξιτζήδες Θεσσαλονίκης: Δεν θα κάνουμε κανένα ταξί εκλογικό κέντρο

Ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης επεσήμανε πως σέβονται όλα τα κόμματα, αναγνωρίζοντας ωστόσο το έργο του υπουργείου και της κυβέρνησης.

«Δεν θα κάνουμε κανένα ταξί εκλογικό κέντρο» τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης, Κλήμης Λεοντιάδης, απαντώντας στην πρόταση του υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη και του προέδρου της Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών, Θύμιου Λυμπερόπουλου να γίνουν τα ταξί εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είμαστε από αυτούς που θα βγούμε στους δρόμους και θα βάλουμε σημαίες και αυτοκόλλητα υποψηφίων. Εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουν περάσει από τα γραφεία μας οι πάντες, τους σεβόμαστε όλους» πρόσθεσε ο κ. Λεοντιάδης, αναγνωρίζοντας, ωστόσο, το έργο του ΥΠΟΜΙΔΑ Χρήστου Σπίρτζη και της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι έχουν προσφέρει πολλά στον κλάδο τους.

«Εγώ πήρα σαν ομοσπονδία απόφαση, ομόφωνη απόφαση, ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτή την κυβέρνηση που μας έλυσε τα προβλήματα, που συζητάει μαζί μας» δήλωσε από τη μεριά του στο ΡΘ ο κ. Λυμπερόπουλος συμπληρώνοντας πως «ο υπουργός Μεταφορών που έλυσε τα θέματα και τον προσκαλούμε εμείς δεν θα ζητήσει βοήθεια; Δημόσια ζήτησε βοήθεια» και πως «εγώ το εισηγήθηκα και το πήρε ο Χρήστος (Σπίρτζης) μετά».