Skip to main content

Τελεσίγραφο Ολυμπιακού: Ξένοι διαιτητές ή ποτέ ξανά με Παναθηναϊκό

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ζητά την εξαίρεση των Αναστόπουλου, Παναγιώτου και Μάνου ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ

Τελεσίγραφο στον ΕΣΑΚΕ και την ΕΟΚ πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ποτέ ξανά εναντίον του Παναθηναϊκού στις εγχώριες διοργανώσεις αν δεν σφυρίζουν ξένοι διαιτητές έδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία ζητά των αποκλεισμό των τριών διαιτητών, Αναστόπουλου, Παναγιώτου και Μάνου από τα παιχνίδια τους στη Basket League και το κύπελλο Ελλάδος ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ, ανεξάρτητα από την ιδιότητα που θα έχει.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι Πειραιώτες:

«Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (13/02) αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών.

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.

• Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια "κατάρρευσης" της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει.
Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ΣΦΠ».