Skip to main content

Τελετή Αποφοίτησης της Γ΄ Λυκείου του Κολεγίου Δελασάλ

Το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle.

Στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 26 Ιουνίου, η Τελετή Αποφοίτησης του Λυκείου, μέσα σε ένα κλίμα χαράς, γιορτής και συγκίνησης.

Οι απόφοιτοι, με τη βοήθεια της ποίησης, της μουσικής και του χορού, αποχαιρέτησαν το σχολείο τους, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους και πέρασαν το δικό τους ελπιδοφόρο μήνυμα για τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων και της φιλίας.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε, όταν ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου, κ. Ι. Παπαδόπουλος, απένειμε στην τελειόφοιτο Εβίτα Δ., το Βραβείο «ΔΕΛΑΣΑΛ», για την άριστη πορεία των έξι ετών της στο Κολέγιο, τη συμβολή της στην ανάδειξη των ανθρωπιστικών αξιών και τις ακαδημαϊκές και όχι μόνο διακρίσεις της. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φορέων της Εκκλησίας και της πόλης, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου, όπου οι απόφοιτοι χόρεψαν και τραγούδησαν, αναπολώντας τα 12 χρόνια που πέρασαν στα θρανία. Απόφοιτοι, συγγενείς, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κολεγίου απόλαυσαν μία βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα.

Το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.