Skip to main content

Τελικός - παρωδία: Η αστυνομία θεωρεί... πολλές τις προσκλήσεις!

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ θεωρούν πολλές τις περίπου 1000 συνολικά προσκλήσεις και ζητούν να εκδοθούν 60 για τον ΠΑΟΚ,60 για την ΑΕΚ και 150 για την ΕΠΟ

Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του τελικού... παρωδία έχει ξεκινήσει και η ΕΛΑΣ επιμένει για την περαιτέρω μείωση των προσκλήσεων για τους δύο φιναλίστ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Σύμφωνα με τον «ΣΠΟΡ FM», στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο ΟΑΚΑ για τα μέτρα ασφαλείας του μεγάλου αγώνα της 11ης Μαΐου, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ επέμειναν στη θέση που εξέφρασαν και νωρίτερα στην σύσκεψη που έγινε στην ΕΠΟ.

Δηλαδή, ότι τους φαίνονται… πάρα πολλές οι περίπου 1000 συνολικά προσκλήσεις που θα εκδοθούν και πρότειναν ξανά να δοθούν 60 προσκλήσεις στους «κιτρινόμαυρους», 60 αντίστοιχα προσκλήσεις στους «ασπρόμαυρους» και 150 στην ΕΠΟ.

Για να καταλάβει κανείς την κατάσταση, ακόμα και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε συμφωνήσει να δοθούν 1500 προσκλήσεις (από 500 η κάθε ομάδα και 500 η ΕΠΟ).

Ωστόσο, στην σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ομοσπονδίας, συμφωνήθηκαν ακόμη λιγότερες, δηλαδή από 120 για την κάθε ομάδα, από 100 για τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών και των τεχνικών τιμ και 600 προσκλήσεις η Ομοσπονδία.