Κυριακή 11 Απριλίου 2021
x

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ (ΦΩΤΟ)

Οπαδοί με διακριτικά της ΑΕΚ επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού - Τους απώθησαν τα ΜΑΤ

Ο πολύπαθος τελικός του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου μετά από αρκετές αναβολές που πήρε τους τελευταίους μήνες, όμως φαίνεται πως το ματς άρχισε από νωρίς και όχι με τον σωστό τρόπο.

Και αυτό γιατί οπαδοί με διακριτικά της Ένωσης που συγκεντρώθηκαν στην πόλη της Μαγνησίας για να εμψυχώσουν τον Μάσιμο Καρέρα και τους παίκτες του, επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού, με την προσπάθειά τους να αποτυγχάνει χάρη στην παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο χώρο.

Όπως έγινε γνωστό, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί επιχείρησαν να προσεγγίσουν το "Βόλος Παλάς" που έχει καταλύσει η αποστολή των "ερυθρολεύκων", αλλά πριν πλησιάσουν, απωθήθηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που πρόλαβαν τα χειρότερα.

Αμέσως μετά το επεισόδιο, έξω από το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού έχουν τοποθετηθεί γύρω στους 40 αστυνομικούς, προκειμένου να διαφυλάξουν την τάξη από εδώ και πέρα και να μην κλιμακωθεί εκ νέου η κατάσταση.*Οι φωτογραφίες είναι έξω από το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού όπου φαίνεται πως έχει μετατραπεί σε "αστακό" από τις αστυνομικές δυνάμεις. Πηγή: Sport24.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ