Skip to main content

Τελειώνει από τον Αρη ο Ντιγκινί και κλείνει στον Απόλλωνα Λεμεσού

Η κυπριακή ομάδα διεκδικεί τον παίκτη εδώ και περίπου έξι μήνες και η επιμονή της φαίνεται πως καρποφορεί. Για δύο χρόνια η συμφωνία των δύο πλευρών.

Αίσιο τέλος θα έχει η πολύμηνη προσπάθεια του Απόλλωνα Λεμεσού ν' αποκτήσει τον Νικολά Ντιγκινί, σύμφωνα με το ΑΠΕΜΠΕ.

Μπορεί να μην καρποφόρησαν οι προσπάθειες για την απόκτησή του κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά στην ομάδα της Λεμεσού συνέχισαν τις επαφές και μετά από συντονισμένες ενέργειες, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την συναίνεση του Γάλλου επιθετικού και έτσι, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στον Αρη, θα ενεργοποιηθεί αυτομάτως το προσύμφωνο συνεργασίας, χρονικής διάρκειας δύο ετών.

Ο Ντιγκινί αγωνίζεται τα τελευταία έξι χρόνια στην Ελλάδα, σε Πανθρακικό, Ατρόμητο και Αρη. Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ ο έμπειρος επιθετικός υπέγραψε ήδη συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας. Μετά τον Ντιγκινί αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Ντάνιελ Λάρσον. Ο 33χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός είναι θετικός για να συνεχίσει στην ομάδα της Λεμεσού και μάλιστα, στις συζητήσεις που έγιναν, προέκυψε πρόσφορο έδαφος.