Skip to main content

Τέλος από την ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης - Αναλαμβάνει ο Οφρυδόπουλος

Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου και οι κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα οδήγησαν στην πόρτα της εξόδο τον Έλληνα τεχνικό.

Κάτι λιγότερο από 5 μήνες διήρκησε η θητεία του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ με τον Έλληνα τεχνικό να αποτελεί παρελθόν από την Ένωση.

Ο Γιαννίκης χρεώθηκε τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου και τις κάκιστες εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων με αποκορύφωμα την ταπεινωτική ήττα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και παρόλο που στις 21 Δεκεμβρίου η Ένωση είχε ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας τους, σήμερα ανακοινώθηκε η  πρόωρη ολοκλήρωση της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να παίρνει προαγωγή από τη Β' ομάδα και να έχει την ευθύνη ως το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη, τον ευχαριστεί για τους πέντε μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και εύχεται στον Έλληνα προπονητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας μας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με συνεργάτη του τον Ηλία Κυριακίδη.