Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
x

ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ Β΄ΟΜΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πάμπλο Γκαρσία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να αποτελεί παρελθόν από τον ασπρόμαυρο πάγκο.

Η συζήτηση του Πάμπλο Γκαρσία με τον bΣαββίδη, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και τους συνεργάτες του Ουρουγουανού τεχνικού, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/5) με τον τελευταίο να μην συνεχίζει στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το gazzetta.gr, ευχαρίστησε τον Γκαρσία και τους συνεργάτες του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και το γεγονός ότι δούλεψαν σκληρά όλη τη χρονιά για το καλό της ομάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους προπονητές να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί στον ΠΑΟΚ και όπως είπε χαρακτηριστικά ο σύλλογος πρέπει να δώσει τα εφόδια στον Πάμπλο και το επιτελείο του να εκπαιδευθούν σε πολύ υψηλά στάνταρ και να προστατευθούν από τη φθορά.

Στο τραπέζι έπεσε ως μια εναλλακτική λύση και πρόταση να αναλάβουν την ομάδα ΠΑΟΚ Β’. Ο Πάμπλο Γκαρσία ευχαρίστησε τον Σαββίδη και είπε ότι σέβεται την απόφασή του. «Θα συνεχίσω να δουλεύω  σκληρά», τόνισε, αλλά δεν έδωσε κάποια οριστική απάντηση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ