Skip to main content

Τέλος ο Ρέμος

Ο κύκλος του Αντώνη Ρέμου στον διοικητικό θώκο του Ηρακλή έκλεισε και τυπικά το απόγευμα της Πέμπτης, με ανακοίνωση που εξέδωσε και γνωστοποιεί τη μεταβίβαση των μετοχών. Χάσμα μεταξύ Μπουμπένκο και Π
Ο κύκλος του Αντώνη Ρέμου στον διοικητικό θώκο του Ηρακλή έκλεισε και τυπικά το απόγευμα της Πέμπτης, με ανακοίνωση που εξέδωσε και γνωστοποιεί τη μεταβίβαση των μετοχών. Χάσμα μεταξύ Μπουμπένκο και Παντελή. «Αν μείνει ο Παντελή, εγώ φεύγω», τόνισε ο Σλοβάκος τεχνικός. Ανανεώνει ο Κατσαμπής.

Η ανακοίνωση του... τέλους του Αντώνη Ρέμου αναφέρει τα εξής:

«Με την παρούσα μου θα ήθελα να σας γνωρίσω τα παρακάτω: Όπως καλά γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια έκανα μια συστηματική προσπάθεια με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση κι άλλων αγνών μελών της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ, για να υπάρξει οικονομική εξυγίανση κι ένα καλύτερο αύριο για την ΠΑΕ. Σήμερα, κατά τη γνώμη μου, από πολλές απόψεις η κατάσταση είναι καλύτερη απ’ αυτή που παραλάβαμε το καλοκαίρι του 2007, αλλά σε κάθε περίπτωση, εξαντλήθηκαν και τα τελευταία αποθέματα της οικονομικής αντοχής μου.

Δεν διεκδίκησα, ούτε διεκδικώ τον τίτλο του καλύτερου μάνατζερ, αλλά ό,τι έκανα ήταν λόγω της αγάπης μου για την ομάδα μας και μόνο και τα κίνητρά μου ήταν μόνο αγαθά. Καταλαβαίνω την πίκρα και το θυμό των νεαρών, κυρίως, οπαδών της ομάδος μας, οι οποίοι είναι βέβαιο και κατανοητό ότι επιθυμούν πάντα το καλύτερο γι’ αυτήν, όπως όλοι μας, άλλωστε, χωρίς όμως και να γνωρίζουν τα προβλήματα και τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Σήμερα η ομάδα βρίσκεται σ’ ένα εξαιρετικά δύσκολο σταυροδρόμι, μ’ ανοιχτά μέτωπα και προκλήσεις μπροστά της, που επιβάλλουν τη λήψη γρήγορων αποφάσεων κι εγώ -υπακούοντας - στο λαϊκό κάλεσμα αποφάσισα τα παρακάτω, με την ευχή και την ελπίδα, οι αποφάσεις μου να δικαιωθούν από το πέρασμα του χρόνου:

1. Να παραδώσω σήμερα δια του πληρεξουσίου μου κ. Ιωάννου Τσαμούρη, νομικού συμβούλου της ΠΑΕ, το 50% των μετόχων της ΠΑΕ που έχω στα χέρια μου, προς τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ.

2. Το υπόλοιπο 50% των μετόχων, έχω υποσχεθεί να μεταβιβάσω προς τον κ. Ανδρέα Παντελή, υπό τον όρο της οικονομικής συνδρομής του προς την ΠΑΕ μέχρι τέλους του μηνός Μαΐου 2010, με το ποσό των 500.000 ευρώ κι αυτό για το λόγο ότι διαθέτει τις αναγκαίες εκείνες ικανότητες και προσόντα, ώστε να ηγηθεί της ΠΑΕ, σε μια δύσκολη συγκυρία. Σε περίπτωση που δεν εκπληρωθεί ο όρος αυτός της συμφωνίας μας, θα σας παραδοθεί την 1-6-2010 και το υπόλοιπο 50% των μετοχών που κατέχω.

3. Δεν αξιώνω κανένα τίμημα για τη μεταβίβαση των μετοχών αυτών, παρά την τεράστια οικονομική συνεισφορά μου προς την ΠΑΕ, η οποία θα συνεχίσει να μ’ ακολουθεί και κατά τα χρόνια που έρχονται λόγω των υποχρεώσεων που έχω τριτεγγυηθεί προσωπικά.

Ευνόητο είναι ότι παραιτούμαι της ιδιότητος του μέλους και του προέδρου του Δ.Σ.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την πίστη μου ότι θα βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, ώστε με αγάπη, ομόνοια και ομαδική δουλειά, αλλά και τα αυξημένα έσοδα της ΠΑΕ κατά τα επόμενα χρόνια, η αγαπημένη μας ομάδα να γνωρίσει καλύτερες μέρες.

Με εκτίμηση

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ».

Μπουμπένκο: Αν μείνει ο Παντελή, εγώ φεύγω

Δεν φαίνεται να είναι στρωμένη με ...ροδοπέταλα η συνεργασία του Γιόζεφ Μπουμπένκο με τον Αντρέα Παντελή, αφού ο τεχνικός του Ηρακλή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από τον Κύπριο οικονομικό μάνατζερ των «κυανόλευκων». Χειρουργείο και ανανέωση για Τάσο Κατσιαμπή.
Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος είναι ο Σλοβάκος τεχνικός του Ηρακλή Γιόζεφ Μπουμπένκο με τον οικονομικό μάνατζερ και επίδοξο αγοραστή του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του «Γηραιού», Αντρέα Παντελή.
Ο Μπουμπένκο αναφέρθηκε με αρκετή δόση ...εκνευρισμού προς το πρόσωπο του Κύπριου επιχειρηματία, ενώ παραδέχτηκε σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των «κυανόλευκων» ότι οι πιθανότητες να μείνει και να συνεχίσει το έργο του στον Ηρακλή είναι ελάχιστες.
«Εγώ ξέρω ότι στο οικονομικό, πρόβλημα δεν υπάρχει. Με όποια ομάδα έχω συνεργαστεί μέχρι σήμερα, σε πέντε λεπτά τα βρήκαμε. Ήδη έχω πειστεί και είμαι σίγουρος ότι δεν με θέλει στον πάγκο κι αυτό το καταλαβαίνει ο κόσμος.
Βρίσκει αφορμές για να μη συνεργαστεί μαζί μου», είπε αρχικά ο Σλοβάκος προπονητής που κατάφερε να δώσει αγωνιστική «ταυτότητα» στον «Γηραιό» και να σώσει την ομάδα από την καταστροφή του υποβιβασμού, ενώ τόνισε συνεχίζοντας:
«Άλλα προβλήματα υπάρχουν στη σχέση μου με τον Ανδρέα Παντελή. Το ότι ανέλαβα τον Ηρακλή και έκανα αυτό που έκανα, δεν σήμαινε αυτόματα ότι θα ζητούσα και συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο. Πολλές φορές δε μου είπε την αλήθεια. Και εγώ δεν μπορώ να συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που δεν πιστεύω. Άλλο θα σου πει κι άλλο θα κάνει.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να του έχω εμπιστοσύνη, γι’ αυτό και η συνεργασία μας δεν θα είχε καμία τύχη. Πέρασαν έξι εβδομάδες από τότε που μου είπε ο Παντελή ότι θέλει να με κρατήσει αλλά από τότε τίποτα».
Παράλληλα, ο Μπουμπένκο τόνισε ότι πρέπει να αναλάβει τον Ηρακλή κάποιος που αγαπάει τον σύλλογο και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα γι΄ αυτόν, λέγοντας:
«Ο Ηρακλής πρέπει να βρει επιτέλους άτομα που θα οργανώσουν την ΠΑΕ, για να πάει μπροστά ο σύλλογος. Ο πρόεδρος πρέπει να έχει την ομάδα στην καρδιά του. Να είναι κάθε μέρα στα γραφεία, να μη φεύγει και να ασχολείται συνέχεια.
Να είναι εδώ, να τον βλέπουν οι παίκτες. Τέτοιος άνθρωπος δεν υπήρχε ούτε την πρώτη φορά που συνεργάστηκα με τον Ηρακλή ούτε τώρα. Με τον Αντώνη Ρέμο έχουμε μιλήσει πολύ λίγο».
Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός φρόντισε να αφήσει το ...στίγμα του, λέγοντας την πιο σημαντική ...ατάκα: «Αν μείνει ο Ανδρέας Παντελή στον Ηρακλή, εγώ φεύγω».

Ανανεώνει ο Κατσαμπής

Σε επέμβαση στη μύτη θα υποβληθεί την Τετάρτη ο Τάσος Κατσαμπής, ενώ νωρίς το απόγευμα στο Καυταντζόγλειο, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Πυρσό Γρεβενών θα βραβευθεί από τη διοίκηση των φιλοξενουμένων για την πολυετή του προσφορά στο ποδόσφαιρο.
Οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του πολύπειρου αμυντικού θα μπουν αμέσως μετά την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων στα διοικητικά.