Skip to main content

Βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας η 15χρονη Φωτεινή - Οι πρώτες πληροφορίες

Η 15χρονη Φωτεινή από το Περιστε΄ρι εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και έτσι μπήκε τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνισή της.

Tέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής που είχε εξαφανιστεί από το Περιστέρι, καθώς το παιδί εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (21/4) στο κέντρο της Αθήνας.

Η ανήλικη εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να οδηγηθεί στο ΑΤ Περιστερίου.

Για τον εντοπισμό της είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, καθώς στην εξαφάνισή της φερόταν να εμπλέκεται κύκλωμα «loverboys» τα οποία την είχαν εξαπατήσει ωθώντας την να φύγει μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, ήταν με μία φίλη της 17 ετών, Ρομά και μετά τον εντοπισμό της μεταφέρθηκε στο τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου. Η κοπέλα μέχρι στιγμής εμφανίζεται αντιδραστικήως προς τις αρχές ωστόσο είναι καλά στην υγεία της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είχε στηθεί σε καταυλισμούς στη Δυτική Αττική με στόχο τον εντοπισμό της 15χρονης από το Περιστέρι για την οποία είχε μάλιστα βγει και Amber Alert.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο protothema.gr υπογράμμιζε πως η 15χρονη Φωτεινή από το Περιστέρι είχε «αποδράσει» με Ρομά οι οποίοι πείθουν ανήλικα κορίτσια πως ανήκουν στην φυλή τους για να τις εκμεταλλευτούν.

Μάλιστα τόνισε πως η 15χρονη Φωτεινή τους γνώρισε πριν από μερικές εβδομάδες όταν την έπεισαν να τους ακολουθήσει. Την συμβούλευαν μάλιστα να δείχνει κακοποιημένη από το περιβάλλον της. Συνήθως τα άτομα αυτά δείχνουν ευγενικά και χρησιμοποιούν τα social media ψαρεύοντας τα θύματα τους.