Skip to main content

Τεν Χαγκ: Δεν κρίθηκε η πρόκριση, δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ (video)

Ο τεχνικός του Άγιαξ θεωρεί πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν δίνει από τώρα την πρόκριση στους νταμπλούχους Ολλανδίας και κόντρα σε μια καλή ομάδα.

Καλό αποτέλεσμα χαρακτήρισε το 2-2 για τον Αγιαξ στην Τούμπα ο Έρικ Τεν Χαγκ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολλανδός τεχνικός του «Αίαντα» θεωρεί πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν δίνει από τώρα την πρόκριση στους νταμπλούχους Ολλανδίας και κόντρα σε μια καλή και δυνατή ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του Άγιαξ:

«Το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε πως είναι καλό σε γενικές γραμμές, αλλά και αυτό σημαίνει ότι δεν τελείωσε η πρόκριση στην Τούμπα, έχουμε και τη ρεβάνς, δεν είναι αρκετό το 2-2.

Το παιχνίδι το ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο της μπάλας, κάναμε τις επιθέσεις μας και βάλαμε σε εκείνη την στιγμή το γκολ. Μετά, στο πρώτο μέρος, από το πουθενά είχαμε ένα θέμα με τον τραυματισμό του Ντόλμπεργκ, προσπαθούσαμε να δούμε τι θα κάνουμε, δεχτήκαμε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ και μπήκε καλύτερα μετά ο αντίπαλος και έκανε την ανατροπή.

Χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς, μετά το ημίχρονο είχαμε ξανά την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και το καλό είναι ότι μπορέσαμε να ‘ανατρέψουμε’ το σκορ και να ισοφαρίσουμε, όπως κάναμε με τη Φίτεσε. Στη συνέχεια, είχαμε θέμα με τις αλλαγές μας, κάποιοι παίκτες δεν αισθάνονταν στο 100%, περίμενα να με ενημερώσουν αν μπορούν να συνεχίσουν και εκεί είχαμε πρόβλημα.

Σε γενικές γραμμές, στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-3 και να πάρουμε καλύτερο σκορ, αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Στην τελική ανάλυση, είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για το αν οι παίκτες του δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του: «Στο 1-1, μπορώ να πω ότι είχαμε και ατυχία, μετά οι παίκτες μου έκαναν λάθος επιλογές και το πληρώσαμε».

Για το αποτέλεσμα: «Μας δίνει κουράγιο, όμως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, πιο δυνατή από την Ντιναμό Κιέβου και τη Σταντάρ Λιέγης και αυτό το απέδειξε, θα γίνει το ματς πολύ δυνατό, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην κάνουμε λάθη, να περιορίσουμε τα λάθη, ώστε να τα καταφέρουμε».