Skip to main content

Τένις: Η ATP αλλάζει τον κανονισμό για τα toilet breaks λόγω... Τσιτσιπά

Μετά τον ντόρο που ξέσπασε για τα μεγάλα toilet breaks του Στέφανου Τσιτσιπά, η ΑΤΡ ετοιμάζεται να αλλάξει τον κανονισμό.

Η ATP σκέφτεται να βάλει χρονικό όριο στα toilet breaks των τενιστών, σύμφωνα με το Reuters.

Μετά τον ντόρο που ξέσπασε για τα μεγάλα toilet breaks του Στέφανου Τσιτσιπά, η ΑΤΡ ετοιμάζεται να αλλάξει τον κανονισμό.

Στο Σινσινάτι αρχικά ο Ζβέρεφ και στο US Open ο Μάρεϊ, επιτέθηκαν στον Τσιτσιπά για το μεγάλο χρόνο που κάνει στα αποδυτήρια, κατηγορώντας τον πως το κάνει επίτηδες είτε για να σπάσει τον ρυθμό, είτε για να πάρει… εντολές μέσω κινητού από τον πατέρα του.

Και τα δύο έχουν διαψευστεί από την πλευρά του Τσιτσιπά, ο οποίος ωστόσο έχει στηριχθεί από αθλητές όπως ο Τζόκοβιτς, που επεσήμαναν πως δεν κάνει τίποτα παράνομο αφού ο κανονισμός του επιτρέπει να μείνει μέσα χωρίς χρονικό περιθώριο.

Αυτό όμως έφερε και αποδοκιμασίες από το κοινό, ενώ άνοιξε μεγάλη κουβέντα για το αν θα πρέπει να υπάρχει χρονικό περιθώριο γι’ αυτά τα toilet breaks, κάτι στο οποίο συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία των τενιστών.

Ετσι, σύμφωνα με πηγές της ATP που επικαλείται το Reuters, στον οργανισμό έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αλλαγή του κανονισμού τόσο για τα toilet break, όσο και για τα ιατρικά τάιμ άουτ εντός γηπέδου.

Μάλιστα, οι αποφάσεις αναμένεται να παρθούν άμεσα και οι αλλαγές να τεθούν σε ισχύ από τον Ιανουάριο.