Skip to main content

Τεννές: Ο Άρης ήταν, είναι και θα παραμείνει μεγάλη ομάδα

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΕΤ3» ο Μπάμπης Τεννές.

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΕΤ3» παραχώρησε ο Μπάμπης Τεννές, μετά και την επίσημη επιστροφή του στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την επιστροφή του:

«Είναι πολύ συγκινητικό κι για μένα και ευχάριστο παρ’ ότι δε βρίσκω τον Αρη στην κατάσταση που ήταν. Τότε πρωταγωνιστούσε στη Σούπερ Λιγκ, ενώ τώρα είναι μπερδεμένα τα πράγματα και δεν ξέρουμε ούτε πού θα παίξει. Οι διαβεβαιώσεις που έχουμε είναι ότι θα παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ, όμως υπάρχουν εκκρεμότητες.

Πρέπει να γίνει επικύρωση στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ και της Φούτμπολ Λιγκ και να καλυφθούν τα κενά από κάτω. Είναι μια διαδικασία που δεν ξέρουμε πόσο θα τραβήξει και είναι πολλές οι εκκρεμότητες. Δεν ξέρουμε με ποια ομάδα θα παίξουμε και αν θα γίνουν μπαράζ. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμαστεί η ομάδα για τους αγώνες μπαράζ που όλοι λένε θα γίνουν.

Για τη συνεργασία με τους αδελφούς Καλαϊτζίδη:

«Υπήρχε η φιλία και η αλληλοεκτίμηση με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Έχουμε ξανασυνεργαστεί σε άλλες ομάδες. Υπάρχει εκτίμηση στον κ. Κάλας και έχω εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο Άρης ήταν, είναι και θα παραμείνει μεγάλη ομάδα, πολλά παιδιά θέλουν να έρθουν στον Άρη αλλά υπάρχει αντικειμενική δυσκολία με τα συμβόλαια και τον ερασιτέχνη. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Για το σημερινό ξεκίνημα των προπονήσεων:

«Ξεκινάμε με τα παιδιά και την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και ελπίζουμε ότι ο Αρης θα παίζει στη Φούτμπολ Λιγκ. Όλα είναι θέμα αποφάσεων. Μέχρι την Τετάρτη ελπίζουμε ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι εφέσεις και θα έχουν επικυρωθεί οι βαθμολογίες».