Skip to main content

Τέρμα το γκάζι και στο 52ο Ράλλυ ΔΕΘ για την ομάδα Τσολακίδη!

Η ομάδα Socratis Tsolakidis Rally Team δίνει ραντεβού το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτέμβρη στην 52η έκδοση του ιστορικότερου για αυτήν αγώνα

Για μία ακόμη χρονιά στο «δικό της» Ράλλυ ΔΕΘ, στην 52η έκδοσή του, θα τρέξει η ομάδα Socratis Tsolakidis Rally Team, το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς για την ομάδα, μετά από εκείνον στα Γιάννενα, που τη βρήκε στη δεύτερη θέση.

Με μεγάλο χορηγό για ακόμη μια φορά την TRAFFIC OIL Mr Fast και χορηγούς τη DGH ΑΕΒΕ, τη Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, την KOSMOCAR ΑΕ και τον 22 Σουβλάκια, η δεύτερη “στάση” της χρονιάς θα βρει το πλήρωμα την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις ειδικές διαδρομές της ορεινής Χαλκιδικής και ειδικότερα στις Γαλάτιστα-Πετροκέρασα όπου θα περάσει 3 φορές με τελευταία το γνωστό σε όλους άλμα και στην Παλαιόχωρα 1 και 2 στο πανέμορφο δάσος του Χολομώντα.

Με χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr η ομάδα δίνει ραντεβού το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη και ώρα 8:30 στη Νότια πύλη τις ΔΕΘ για την πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα και αμέσως μετά στην Πλατεία Αριστοτέλους όπου θα διανυκτερεύσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα μαζί και αυτό της Socratis Tsolakidis Rally Team, που δεν θα είναι άλλο από το ανανεωμένο SKODA FABIA R5 EVO, το οποίο έρχεται για πρώτη φορά σε Ελληνικό αγώνα από τη γνωστή σε όλους του φίλους της ομάδας, EUROSOL.

«Ραντεβού λοιπόν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτέμβρη στην 52η έκδοση του ιστορικότερου αγώνα για εμάς στο Ελληνικό Πρωτάθλημα το Ράλλυ ΔΕΘ. Καλό αγώνα σε όλα τα πληρώματα και με θεατές σε ασφαλή σημεία», τονίζει η ομάδα Socratis Tsolakidis Rally Team.